• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumice igrale na sigurno na dodeli Emi nagrada: "Luj Viton" kreacija Ali Vong kao najveći promašaj večeri

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prošlogodišnja hit boja dominirala crvenim tepihom

  • 0
Glumice na dodeli Emija Foto-kolaž: Tanjug/AP

Najveća holivudska televizijska imena pojavila su se na 75. dodeli Emi nagrada u ponedeljak uveče u Los Anđelesu i donela su obilje glamura i sjaja na crveni tepih.

Zvezda serije "Ubistva u zgradi" Selena Gomez pojavila se u transparentnoj dekoltiranoj haljini. Preko "nude" mrežice našivene su tamnocrvene šljokice tako da formiraju izgled listova. Kreaciju po meri modne kuće "Oskar de la Renta" je uklopila sa zapanjujućom "tifani" ogrlicom sa safirima i tamnocrvenim karminom. Haljina ima preko 450.000 šljokica, kako piše "Elle".

Trudna glumica Suki Voterhaus, koja čeka dete sa verenikom Robertom Patinsonom, izgledala je neverovatno u crvenoj "valentino" haljini sa izrazima sa strane, koji su otkrivali njen trudnički stomak.

Riđokosa lepotica, Džesika Čestejn obukla je "guči" haljinu sa neonskim zelenom i srebrnim resama. Još jednom je dokazala da uvek bira boje koje joj pristaju uz ten i kosu. Smaragdne minđuše bile su savršen dodatak.

Sara Snuk iz "Succession" je nosila grimiznu haljinu modne kuće "Vivijen Vestvud", sa draperijama, a model neodoljivo podseća na čuvenu crvenu "prada" haljinu koju je Selena Gomez nosila 2016. godine.

Noć je takođe bila obeležena emocijama i istorijskim trenucima - Kristina Eplgejt, koja se bori sa multiplom sklerozom, dobila je ovacije tokom predstavljanja, a pevač Elton Džon je postigao EGOT status na Emiju, ali nije prisustvovao zbog operacije kolena.

Tek nakon što je osvojila Zlatni globus, Elizabet Debicki se potrudila da ostane u centru pažnje u "diorovoj" plišanoj haljini sa drapiranim leđima. Upečatljiva bordo nijansa dobro je stajala i glumicama Džulijet Luis, Ejmi Poler, Kirsten Danst i Rejčel Brosnahan.

Glumice na dodeli Emija Foto: Tanjug/AP

Kreacije su uglavnom bile jednobojne da dodatkom štrasa, pa tu nije bilo baš mnogo prostora za greške, osim u slučaju glumice Ali Vong. Ona je nosila "luj viton" haljinu sa cvetnim printom na donjem delu, dok je korset bio sav u srebrnom štrasu. Iako haljina nije bila njeno najbolje izdanje, svakako joj moramo odati priznanje jer je ona prva Azijatkinja koja je osvojila Emi nagradu za glavnu ulogu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koju srpsku glumicu biste voleli da vidite u reklami za veš?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota