• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Karolina i Karlota, majka i ćerka, suprotnosti na dvoru Monaka: Da li je tihi luksuz uništio glamur dvora

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka Karlota kao da ima "alergiju" na svoje porodično nasleđe

  • 0
Karolina Kaziragi, Karlota Kaziragi Foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Monako je važio za jednu od najglamuroznijih kneževina prošlog veka, a danas na njegovom dvoru možemo videti i neke od njih kojima slava i ne prija.

Princ Albert ima stariju sestru Karolinu Kaziragi, koja ima ćerku Karlotu. Kako se od njih dve očekuje glamur i sjaj, Karlota je pomalo razočarala javnost, piše "Mujer hoy".

Iako je Karlota odrasla na dvoru, zaključak javnosti je da nema koordinaciju za ritam, glamur i nastupe na crvenom tepihu. U jednom od najznačajnijih momenata karijere, Karlota Kaziragi prošetala je modnom pistom "Chanel 2022. Haute Couture" revije obučena u tvid, jašući konja. Očekivalo se da nešto uradi, ali se to nije desilo i to je bio "njen crveni tepih". Dokaz da ne zna da pokaže da ima "šlifa" osobe sa dvora.

Prošle godine se pojavia na Balu ruža, gde je viđena kako pleše i ponovo je skrenula pažnju na sebe, ali je ponovo - omanula, bez stila i elegancije. Svi se pitaju zašto nije nasledila držanje i šarm njene majke Karoline i zaključuju da je "povukla" na oca Stefana Kaziragija.

Karlota Kaziragi se smatra najmisterioznijom damom na dvoru, smela na zabavama i crvenim tepisima. Njena dva brata su zaista iskoristila sve što nude mlade godine, ali Karlota je bila povučena i tiha. Ona je primer novog, tihog luksuza koja radi sve bez prisustva kamere i očiju javnosti. Jednostavno kao da ne želi da bude slavna i voli da se kreće bez da iko zna kuda ide.

S druge strane, njena majka Karolina je bila i na naslovnicama časopisa, a jednom prilikom je nosila minimalni beli bikini i intervju je bio naslovljen "Karolina skandalizuje evropske sudove". U vreme bez mobilnih telefona i raznih aplikacija, često je bila praćena od muškaraca da je njen otac Renije izjavio "da bi ih upucao sve", a kasnije joj je i obezbedio telohranitelje. Jednog trenutka je počela da piše kolumnu na temu džet-seta, a to je počela i njena ćerka Karlota ali na drugačije teme - filozofska ortodoksnost, kao još jedan dokaz njene alergije na porodično nasleđe.

Sušta suprotnost svojoj majci.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota