• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hana Selimović inspiriše frizurom koja otkriva mnogo više od lepote: Frizer odaje kakva je glumica u salonu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izjavila je da se nikada neće vratiti dugoj kosi

  • 0

Na društvenim mrežama Hane Selimović možemo primetiti da često posećuje frizera i posvećeno brine o izgledu svoje kose.

Glumica, kao i njena koleginica Milena Radulović, već neko vreme nosi kratak paž, a mnogi je koriste kao inspiraciju za sličnu ili identičnu frizuru. Kako njihov frizer Branislav Relić otkriva, ova frizura otkriva mnogo više o Hani od lepog lica.

- Hana je moja dugogodišnja mušterija i jedna od prvih poznatih dama kojima "radim o glavi". Hana je izuzetni perfekcionista i slobodno mogu da kažem da uvek govori naglas ono što misli, što je danas veoma retko. Mnoge žene će se verovatno pronaći u ovim rečima, jer im se sigurno desilo bezbroj puta da izađu nezadovoljne iz salona. Hana i ja se uglavnom dogovaramo pre svakog šišanja, pa na kraju presudi onaj uporniji - objasnio je kroz šalu Branislav.

Da li se dešavalo da izadje nezadovoljna iz salona?

- Naravno, kao i u svakom poslu dolazi do grešaka. Sećam se našeg šišanja dok je imala onaj ravni paž. Ja sam je ošišao i rekao da je gotovo, ona je dodala da je vrlo nezadovoljna i da je očekivala da kosa bude još kraća. Meni je bila gužva u salonu, ali naravno, nisam dopustio da ode dok ne ispravimo. Bilo je sigurno još takvih situacija, ali uvek se završavalo dobro. Ja sam takođe perfekcionista, tako da i meni zapada za oko ta jedna dlaka koja nije u ravni sa ostalima.

Ona je prva koju sam ošišao na ravni paž i činiini mi se da smo od tad uspostavili trend frizuru koju i dan danas šišam. Prvo što dodam kad mi kažu da žele paž je: "Želite Hana Selimović-paž?", a odgovor je: "E, baš taj!" - navodi Branislav.

Prirodna boja ili farbani paž?

Hana sada ima kraći, stepenasto ošišani paž i šiške sa skroz prirodnom bojom, ali smo je mogli videti i u drugačijim varijantama. Na taj način je dodatno istakla svoje lice, a evo kako to komentariše i njen frizer:

- Boju smo krenuli da puštamo posle plavog ravnog paža, jeste njena prirodna. Da bi paž bio idealan potrebno je redovno šišanje i održavanje dužine, ali u Haninom slučaju to je jednom u dve nedelje. Ovo sve govori o tome koliko je posvećena sebi i pored svih obaveza, što ćemo se složiti nije ni malo lako izvesti u doba kada se "prebrzo" živi. O tome koliko se lako zavoli ova zanimljiva frizura, govori i to da je rekla da se nikada neće vratiti dugoj kosi.

Danas je retkost videti žene da su skroz prirodne u moru silikona i "veštackog" izgleda. Ja se nadam da ćemo se svi polako vraćati prirodnim izgledima i da je Hana dobar uzor mladim devojkama da treba da neguju sebe i da istaknu svoju prirodnu lepotu - govori frizer.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Making of serije "Tajkun": Svaki dan na setu je bio mala anegdota

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota