• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ena Luna je pokrenula trend vibrantnih ski odela, a Ana Ivanović nas vraća u neon osamdesete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se istaći na skijaškoj stazi?

  • 1

Prošli su dani kada je odeća za skijanje činila da izgledate kao jeti. Novi dizajni nisu samo prilagođeni u tehničkom smislu - govorimo o ultra vodootpornim i zaštitnim materijalima, već izgledaju i šik. Ako želite da ove godine dominirate na stazi i po svojim modnim odabirima, onda inspiraciju potražite u razigranim 80-im, neon bojama i rasparnim kompletima.

I Ana Ivanović je ove godine na vreme uočila šta će biti trend, a kako je sneg tek počeo da pada, ni za vas nije kasno da razmislite o ski vikendu.

Neonski i metalik dizajni postali su toliko popularni među skijašima da ih je teško pronaći. Još sa početka sezone influenserka Tamara Kalinić nam je predstavila svoje kožne "šanel" ski pantalone, što smo smatrali ultra-šik momentom, ali su nam odmah potom pažnju privukle fotografije Ena Lune, a sada i Ane Ivanović.

Ena je na seriji fotografija pozirala u vibrantnom roze odelu i roze aksesoarima. Apsolutno su nam potrebne njene rukavice!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Kvalitetna oprema je uvek vredna ulaganja, ali kako može da škodi malo ličnog potpisa na stazi? Decenijama je kupovina ski uniforme značila kupovinu sportskih brendova sa utvrđenom reputacijom. I ima smisla; proizvodi zahtevaju tehničko znanje, ekstremnu izradu i izdržljivost, a jedno vreme nije bilo prostora da se modna ski odeća pojavljuje na stazama. Međutim, skijaška odeća je naizgled postala nova granica visoke mode, jer šta je ski staza, ako nije snežna modna pista?

I ljubitelji sporta su ove godine željni da pokažu svoj lični stil, a da pritom zadrže i udobnost i prilagodljivost uslovima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tamara Vučić zablistala na "Svetosavskom balu" u Beču: Prva dama održala modnu lekciju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Vesna

    23. januar 2024. | 11:55

    Za skijanje je najvaznija kvalitetna oprema koja cuva od hladnoce, da nije "glomazna" nego uz telo.Neon boje su u redu, zato sto ih svi primete. Ja sam vise za crno.Kaciga, rukavice, naocare, skije i stapovi, po meni mogu i treba da budu u veselijim bojama.

    Podelite komentar