• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo u kaputu od 7000 pravih latica bele ruže: Ona i Zendaja debitovale sa novim frizurama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispod je nosila samo džemper i unihop

  • 0
Jlo Foto: Tanjug/AP

Modna kuća "Skjapareli" je u Parizu predstavila svoju "haute couture" kolekciju za proleće/leto 2024. i popunila prvi red nekim od najvećih svetskih imena uključujući Zendaju i Dženifer Lopez.

Za tu priliku, Džej Lo je unela romantiku i haos svojim "Skjapareli" izgledom od glave do pete. Superzvezda je izgledala neverovatno u ogromnom kaputu prekrivenom svežim belim laticama ruže i ukrašenim srebrnim suncem sa šljokicama na leđima.

Kaput je napravljen od 7000 pravih latica ruže i održava se svežim i živim pomoću šećerne vode, koja je poznata kao nektar kolibrija. Posebno za nju kaput je dizajnirao Danijel Rozberi, kako je zvezda sama i napisala na svom "Instagram" nalogu.

Ispod kaputa je obukla rebrasti džemper sa rolkom ukrašen 3D linijama koje su se spuštale do njenog stomaka. Kada je donji deo u pitanju držala se crnih hulahopki, koje je u struku učvrstila krupnim bež kaišem sa zlatnim akcentima.

Lopez je završila izgled plišanim štiklama sa zlatnim detaljima na prednjoj strani, koji se slažu sa zlatnim ukrasima na njenom kaišu, plus krupnim zlatnim minđušama i nadrealističkim zlatnim naočarima za sunce koje su napravljene da izgledaju kao škiljave vanzemaljske oči sa upečatljivim obrvama. Nosila je "skjapareli" torbu "Anatomy".

Lopez je imala bronzanu šminku i debitovala sa novom frizurom - šik bob oblikovan u zalizani mokri izgled, sa pramenovima kose koji uokviruju njeno lice. Zendaja je takođe pokazala novu frizuru na reviji, njene prepoznatljive tamnosmeđe pramenove transformisani su isprekidanim mikrošiškama, koje su uokvirile njeno čelo i dodale futurističku vibraciju njenom ansamblu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota