• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gremi nagrade 2024: Veče glamura i ispisivanja istorije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tejlor Svift, dama koja sve osvaja

  • 0
Tejlor Svift Gremi 2024 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

San Francisko noćas je bio u znaku 66. Gremi nagrada. Čuvene „Gramophone Awards“, skraćeno Gremi, dodeljuju se za izuzetne doprinose u muzici i diskografiji. Prestiž je i biti na samoj svečanosti, te se prati svaki korak zvezda koje se pojave na crvenom tepihu.

Još od kada su objavljene nominacije u kojima su dominrale žene, sve oči bile su uprte u Tejlor Svift. Ona je upravo bila i zvezda večeri - postala je prva umetnica koja je četiri puta osvojila Gremi, za album godine sa „Midnights“.

Tejlor je i izgledala pobednički. Bela duga toaleta u stilu starog Holivuda, uz crne rukavice davala joj je maksimalan glamur, koji je Tejlor na svoj način ispratila nizom tankih ogrlica i puštenom kosom, prebačenom na jednu stranu.

Majli Sajrus je osvojila nagradu za ploču godine za „Flovers“, a Bili Ajliš je osvojila za pesmu godine za „Vhat Vas I Made For? ”.

Dok je Majli Sajrus makimalno želela da istakne sviju ženstvenost, te je zablistala u zlatastoj, providnoj haljini, Bili se odlučila za kombinaciju širokih pantalona i širokog prsluka, ravnih cipela, ističući svoje crvene pramenove.

Dama čije je prisustvo imalo posebnu pažnju bila je Selin Dion. Njoj je dodeljena čast da uruči nagradu za album godine tokom 66. dodele Gremi nagrada. Selin je izgledala raskošno u beloj haljini, ogrnuta, braonkastim kaputom, a njena kosa ošišana na paž činila ju je posebno stilizovanom.

Bilo je to veče pomeranja granica u svetu muzike, a Tejlor Svift kao ličnost 2023. godine sigurnim koracima je ušla i u 2024.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Stajlingom nije šokirala, ali zato njeno lice svi komentarišu posle Gremija: Šta se Madoni desilo?!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota