• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tejlor Svift inspiraciju za haljinu koju je nosila na dodeli Gremi nagrada pronašla u princezi Kejt Midlton?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubrzo nakon što je Tejlor stigla na dodelu nagrada, kraljevski obožavaoci na društvenoj mreži "X" komentarisali su koliko je toaleta pop zvezde podsećala na Kejtin BAFTA izgled 2023.

  • 0
Tejlor Svift, Princeza Kejt Midlton Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, Tanjug/AP

Ako je sudeći po tvrdnjama obožavalaca britanske kraljevske porodice, Tejlor Svift je inspiraciju za svoje Gremi izdanje pronašla u princezi od Velsa.

Pop senzacija ušla je u istoriju kada je postala prva umetnica koja je ikada osvojila četiri nagrade za album godine - nakon što je ranije bila izjednačena sa Stivijem Vonderom, Frenkom Sinatrom i Polom Sajmonom.

Za 66. dodelu godišnjih Gremi nagrada, pevačica, koja je na dodeli najavila svoj novi album "The Tortured Poets Department", nosila je belu "skajapareli" haljinu bez bretela sa četvrtastim oblikom gornjeg dela i izrezom do butina.

Dok je stizala na crveni tepih, Tejlor je uslikana kako nosi par crnih somotskih operskih rukavica, koje su kraljevske posmatrače podsetile na ansambl Kejt Midlton sa prošlogodišnje BAFTA-e u Londonu.

Prošlog februara, 42-godišnja princeza od Velsa, doterala je staru belu haljinu sa jednim ramenom brenda "Alekander Mekvin" za dodelu nagrada i upotpunila svoju odeću crnim operskim rukavicama. Cvetni detalji na ramenima viđeni 2019. godine zamenjeni su elegantnim šlepom koji je padao duž leve strane tela.

Ubrzo nakon što je Tejlor stigla na dodelu nagrada, kraljevski obožavaoci na društvenoj mreži "X" komentarisali su koliko je toaleta pop zvezde veoma podsećala na Kejtin BAFTA izgled 2023.

'Tejlor Svift daje vibracije Ketrin, princeze od Velsa i izgleda spektakularno!", "Čim sam je video, pomislio sam na princezu od Velsa. To je takav vatreni izgled", "Dve žene koje se savršeno razumeju, Ketrin i Tejlor".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 95. dodela Oskara: Oni su zasenili sve svojim stajlingom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota