• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Ranija u modelu kaputa koji se pamti: Naše žene obožavaju ovu siluetu i boju

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica je odisala sofisticiranošću u "dior" kaputu sa ukrštenim kragnom

  • 0
Kraljica Ranija Foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana ima besprekorno rafiniran, ultraelegantan stil. Poznata je po tome što "bez napora" nosi šik dizajnerske komade, što se danas negde podvodi pod tihi luksuz.

Kako bi proslavila srebrni jubilej svog supruga, kralja Abdulaha II, modna ikona se u palati Raghadan u Amanu pojavila u "dior" kaputu koji privlači poglede.

Ranija je na "Instagramu" podelila seriju besprekorno stilizovanih fotografija sa kraljeve godišnjice napisavši: "Vođa blagosloven velikim narodom, i narod blagoslovljen velikim vođom. Zajedno, 25 godina darivanja ovoj voljenoj zemlji. Svečano podizanje jubilarne zastave povodom 25. godišnjice stupanja Njegovog veličanstva na presto".

Kraljica je odisala sofisticiranošću u "dior" kaputu sa ukrštenim kragnom.

Kaput za koji brend na svojoj veb-stranici kaže da je "inspirisan House arhivom", bez napora spaja moderno krojenje sa bezvremenskom siluetom. Kaput od vunenog filca prati liniju tela i definiše struk, a zakopčana ukrštena kragna je ta koja ga izdvaja iz gomile, piše "Hello".

Kraljica Ranija uparila je svoj divan kaput sa "Chain It" torbom iz "Luj Vitona" i naočarima za sunce iz "Oliver People's" saradnje sa Brunelom Kućinelijem. Završila je izgled svojim prepoznatljivim braon talasima koji su padali na kaput.

Njoj je po dobrom modnom izboru parirala i princeza Radžva. Oličila je nenametljiv glamur u mornarskoj haljini sa okruglim izrezom brenda "Me+Em", britanskog dizajnera kojeg obožava princeza od Velsa Kejt Midlton.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota