• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija zna kako da stilizuje "old money" bob: Talasi koje je lako napraviti

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija, koja se tradicionalno pojavljuje u crnoj odeći, prepoznaje važnost događaja kojem je prisustvovala

  • 1
Queen Letizia, kraljica Leticija Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Događaj koji je svake godine na zvaničnom dnevnom redu španske kraljevske porodice obeležen crvenom bojom jeste Koncert za žrtve terorizma "In Memoriam". Njihova Veličanstva prisustvovali su Nacionalnoj muzičkoj dvorani u Madridu povodom ovog događaja, koji se održava svake godine uoči 11. marta, na dan kada se obeležava smrt 193 žrtve napada u Madridu 11. marta 2004.

Veoma posebna prilika, s obzirom na to da se ove godine obeležava 20. godišnjica.

Kraljica Leticija, koja se tradicionalno pojavljuje u crnoj odeći, prepoznaje važnost događaja.

Verna crnom kodu i svečanom tonu događaja, odlučila se za crne pantalone, za razliku od prethodnih godina, gde je nosila suknje ili haljine.

Sa veoma visokim strukom i sa pojasom, veoma elegantnim i svečanim modelom koji uvek laska figuri, uparila je crne cipele sa visokim, ali debelim potpeticama. To nisu one štikle kojima je pribegla otkako joj je dijagnostikovan Mortonov neurom, ali širina pete ih čini udobnijim od salonki kojih je morala da se odrekne.

Svetlucava bluza dugih rukava bila je odličan izbor zbog kroja koji prati figuru, kako bi gornji deo bio u kontastu sa širokim nogavicama.

Otkako je pre nedelju dana ošišala svoju dugu kosu u dugu kosu do ključne kosti, kraljica je uvek nosila svoj novi kroj u ravnoj verziji. Međutim, za koncert je odabrala da frizira kosu sa talasima, nešto što se u njeno vreme već ponavljalo sa dugom kosom.

Njen novi duži bob, odnosno frizura koja se ovih dana svrstava u primer "tihog luksuza", nudi mnoštvo varijanti za stilizovanje. Kraljica se ovoga puta odlučila za talase, koji su demonstrirali raznovrsnost frizure.

Šiške, feniranje na ravno, feniranje na unutra ili spolja, dodavanje kojeg stepena za neuredan, čupavi izgled, sve su to opcije koje nudi kratki bob. Imajte na umu da ćete morati često da se šišate ne biste li održali dužinu do ramena, jer kada postane predugačka, kosa će se savijati kako njoj odgovara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Frizer Aleksa Rabrenović pokazao kako on radi old money frizuru i šta misli o aktuelnim trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • ZZ

    9. mart 2024. | 14:41

    Leticiji stoji sve savršeno jer je mršava i bez izraženih oblina

    Podelite komentar