• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Famozni džemper Kejt Midlton je već tri puta nosila: Koliko košta i gde smo sve mogli da je vidimo u njemu?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Buduća kraljica izazvala je veliku buru poslednjih nekoliko dana

  • 0
Kate Middleton, Kejt Midlton Foto: Ferrari / Profimedia

I dalje se priča o famoznom snimku princeze od Velsa - Kejt Midlton, u kojem objavljuje da boluje od raka i da se podvrgla preventivnoj hemioterapiji. Ne prestaju da kruže glasine o sitnicama koje zbog kojih mnogi misle da je veštački napravljen snimak, a jedno od zapažanja je i da je džemper na snimku već ranije koristila.

O čemu se radi?

Džemper na pruge marke "erdem", koji je nosila na snimku prilikom obraćanja javnosti, već je nosila čak tri puta. Za kraljevsku porodicu to nije karakteristično, ali za Kejt Midlton ništa neobično. Ne zovu je bez razloga "štedljiva princeza".

Prvo nošenje ovog džempera od kašmira, čija je cena 670 funti iliti 782 eura, zabeleženo je maja 2021. godine, tokom posete školi Sveti Endru, odnosno mestu gde su se upoznali budući kralj i kraljica. Taj džemper je napravljen u Škotskoj, pa se zato pretpostavlja da je htela da ga obuče za ovu priliku, piše "KateMiddletonstyle.com". Tad je Kejt sa Vilijamom saznala nešto više o projektima koji podržavaju fizičko i mentalno zdravlje, a iskoristili su priliku i da razgovaraju sa studentima.

Kejt Midlton džemper Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Potom je ovaj komad odeće malo pauzirao, pa je viđen u aprilu 2023. godine, kada je kraljevska porodica objavila portrete povodom proslavljanja rođendana princa Luija. Igrala se sa njim i gurala ga u kolicima, što je dokaz i ova slika.

princ Lui, princ Luis, Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP Millie Pilkington (HONS)

Nekoliko meseci kasnije, odnosno u novembru prošle godine, ovaj džemper viđen je i treći put, kada je bila u poseti "Dadvengerima", odnosno društvenoj grupi za tate i njihovu decu u Londonu.

Tim povodom se družila sa tatama u jednom pabu glavnog grada kako bi razgovarala o tome koliko je uloga oca bitna u odrastanju dece.

Kejt Midlton džemper Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Četvrti put je Kejt Midlton obukla ovaj džemper pre nekoliko dana kada je saopštila javnosti da boluje od raka kao i da se podvrgla preventivnoj hemioterapiji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota