• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija u efektnoj zelenoj boji: Šta daje bolju osnovu prolećnom izgledu od belih pantalona?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pantalone koje su "obavezne" za ovu i predstojeću letnju sezonu idealan su izbor za cipele ovog tipa, jer padaju preko obuće, otkrivajući samo vrh salonke, čime se vizuelno postiže izduženiji izgled nogu

  • 0
Kraljica Leticija Foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Leticija prisustvovala je predstavljanju VII izdanja "Discapnet" nagrada za pristupačne tehnologije Fondacije ONCE, u sedištu "Por Talento Digital", u Madridu.

Za ovu priliku odabrala je zeleno-belu kombinaciju za formalni, ali i te kako elegantan utisak. Kod kraljice Leticije je i više nego primetno da svoj radni izgled prilagođava svakom događaju, ali bez obzira na svoj sveden ton, njena odevna kombinacija nikada ne ostaje neprimećena.

Efektna smaragdna boja bluze nije bila ono što je poznavaocima stila španske kraljice prvo zapalo za oko. Ovde dominiraju njene potpetice, nove tamnozelene salonke sa srednjom visinom štikle koje prvi put nosi. U njenom cipelarniku uglavnom dominiraju neutralne i osnovne boje, a eksperimentisanje je uglavnom svedeno na crvene i pink, pa je ova zelena nijansa pravo osveženje.

U skladu sa prolećnom sezonom, ove boje su bile logičan izbor, a vedrinu im daju bele pantalone blago širokog kroja. Bluza nije nova stvar u njenom ormaru, smelo ju je kombinovala sa suknjom leopart-printa za događaj u Zarzueli 2018. godine.

Pantalone koje su "obavezne" za ovu i predstojeću letnju sezonu idealna su izbor za cipele ovog tipa, jer padaju preko obuće, otkrivajući samo vrh salonke, čime se vizuelno postiže izduženiji izgled nogu.

Da se sve krije u detaljima dokazuje i njen izbor minđuša, španskog brenda, koje bojom odgovaraju bluzi i cipelama.

Ako razmišljate o izlaženju van svoje zone komfora i menjanju plave košulje za nešto drugačije, razmislite o bluzi kraljice Leticije, koja se savršeno uklapa sa osnovnim delovima letnje garderobe poput belih pantalona ili džinsa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota