• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kreacije Meline Džinović nosila je najviše Džej Lo: Za njom i Šeron Stoun, Maraja Keri i Pamela Anderson

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brend Meline Džinović odavno je prisutan u Holivudu

  • 2
Melina Džinović DzeniferLopez Foto: Nikola Tomić, JP, PacificCoastNews/Pacific coast news/Profimedia

Beogradska modna kuća davnašnja je vizija kreatorke Meline Džinović, nastala iz želje da oživi dizajne fokusirane na isticanje elegancije ženskih oblina i ženstvenosti u svakom smislu.

Najfinije tkanine, vanvremenski, a i dalje trendovski dizajni, kreacije za dnevne i večernje prilike, našle su se i u garderoberima holivudskih zvezda. Melinina najbolja promoterka svojevremeno bila je Dženifer Lopez.

Na jednom događaju u Las Vegasu, 2018. godine, u društvu svog bivšeg supruga Marka Entonija pojavila se latino diva u haljini boje breskve. Midi kreacija koja grli obline zasigurno je privukla pažnju - tada su trendovale isključivo "bodycon" haljine.

Tu se našla i srebrna školjičasta haljina u stilu rolke bez rukava, koja spreda izgleda sasvim obično, dok se pozadi krije pravi modni obrt - duboki izrez koji seže tik do iznad zadnjice.

Belu haljinu sa istaknutim izrezima nosila je u aprilu 2018. godine za izlazak sa Aleksom Rodrigezom. Na venčanju koje je bilo puno zvanica sa A-liste, Džej Lo je dominirala u maksi rezedo haljini, koja je pokazivala malo kože. Senzualan dizajn upotpunila je svojim obaveznim alkama i narukvicama - a fokus je ostao na dekolteu. Nešto slično od istog brenda birala je za sebe i Eva Longorija, ali u crnoj boji - rese kao ukras na ramenima i oko vrata bile su tada glavni detalj. Toj trendu se svojevremeno priklonila i Gabi Espino.

Možemo zaključiti da je 2018. bila rezervisana za kreacije koje su budile senzualnost, zavodljivost i ljubav prema svojim oblinama u ženama, koje su uz Melinine kreacije i te kako mogle da budu istaknute na način koji možda nije pokazivao suptilnost, ali mu ni elegancije nije manjkalo.

A pre toga, brend Meline Džinović je bio favorit glumice Kejt Bekinsejl, koja je belu dugačku toaletu izabrala za Biblord muzičke nagrade 2016, a magazin "Hello" je ovu haljinu svrstao u dobre inspirativne ideje za venčanice. Te iste godine na sličnom događaju pojavila se u crnoj haljini, sa posebnim detaljima na leđima - u vidu čipkaste kopče. Da bi ih bolje istakla, kosu je vezala u visoki rep.

I Pamela Anderson je izabrala nešto slično kao i Dženifer Lopez - belu midi haljinu i to baš za premijeru svog kratkog filma "Connected", koji govori o ženi koja prolazi kroz fizičku i prsihičku transformaciju.

I Šeron Stoun je privukao ovaj model, samo u jednostavnoj verziji, ali u upadljivoj žutoj boji. Potom se fotografisala sa Melinom u sličnom ansamblu, ovog puta u pink boji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Da je Melina uspela da odgovori i na zahteve Maraje Keri, pevačice koja je poznata po nošenju velikog dekoltea, dokazala je kada je ispunila njen zahtev i osmislila originalni model. Pevačica je nosila crnu midi haljinu sa čipkanim detaljima na dekolte izrezu koji je sezao sve do pupka, a drugi čipkani deo smešten je umesto prednjeg šlica.

Kada je domaća javna scena u pitanju - Jovana Joksimović, Severina, Nataša Bekvalac, Ceca.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Melina Džinović u kožnoj haljini izgleda kao milion dolara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Umcote

    3. april 2024. | 15:25

    Onaj ko zna, zna da je Haris debelo platio da one nose navodne kreacije dotične gospođice. Naravno i Slavica Eklston je učinila sve da kumi pomogne. Melina je kreator ili sta god kao što sam ja astronaut. Budimo realni.

    Podelite komentar

  • Umcote

    3. april 2024. | 15:29

    🤣🤣🤣🤣

    Podelite komentar