• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija nam pokazuje kako da izgledamo prolećno, a u skladu sa kalendarom

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako smo za danas očekivali dinamičniji i nešto elegantniji stil, kraljica Leticija nije razočarala

  • 0
Kraljica Leticija Queen Letizia Foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na dnevnom redu kraljice Leticije ove nedelje su dodele nagrada. Nakon što je učestvovala u uručenju zlatnih medalja za zasluge u likovnim umetnostima sa ovom prelepom ružičastom haljinom, kraljica je zajedno sa kraljem učestvovala na dodeli Nacionalnih sportskih nagrada.

Donja Leticija i Don Felipe su predsedavali ceremonijom dodele nagrada i, kao što se juče dogodilo u Kadizu sa veoma elegantnim gostima, kraljica je bila najbolje obučena žena na događaju. Iskoristila je to što je lepo vreme stiglo u špansku prestonicu i odabrala je ovaj veoma poseban izgled, u kontrastu sa jučerašnjim.

Iako smo za danas očekivali dinamičniji i nešto elegantniji stil, kraljica Leticija nije razočarala i izgledala je idealno, u skladu sa temperaturama, a istovremeno i sa kalendarom. Ako tražite nešto udobno, elegantno, što nije van trendova i nije mnogo rizično, njena formula je stvarno proverena.

Izgled je uključivao lepršavu belu bluzu sa mašnom koja se vezuje ispod vrata, stilski trik kojem ona pribegava u mnogim prilikama i koji je, bez sumnje, veoma prisan ženama iz kraljevskih porodica, koji smo videli na drugim ženama poput Kejt Midlton ili Maksime od Holandije.

Dašak boje dodala je crvenim kožnim pantalonama dizajnerske marke "Hugo Boss". Tamniji crveni dizajn koji je izvukla iz svog ormana, visokog struka i uskih nogavica do skočnog zgloba, taman daje lep pogled na obuću u boji pantalona. Izgled je upotpunila belim kaišem i tako smo dobili skladniji dojam.

Današnjim pojavljivanjem kraljica Leticija je stavila tačku na nedeljne događaje. Sada ima priliku da iskoristi poslednje dane odmora svoje ćerke infante Sofije. Njena mezimica je na pauzi do sledećeg ponedeljka, kada će nastaviti nastavu srednje škole u ​​internatu u Velsu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Treća Modna revija "Žena, majka, kraljica... i boginja - Dobrica&Friend"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota