• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Beauty događaj kakav do sada nije viđen u Srbiji: Obezbedite svoju ulaznicu za dm Feel 20. aprila!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kad temperatura u termometru poraste, pali se alarm za dobro raspoloženje i beauty događaj ovog proleća!

  • 0
dm drogerie Foto: Promo/ dm drogerie

Naime, vodeći drogerijski lanac dm drogerie markt organizuje jedinstvenu manifestaciju na našim prostorima pod nazivom dm Feel. Ovaj vodeći trendseter među trgovinskim lancima na jednom mestu će okupiti make-up brendove, brendove za negu lica i kose, ali i prirodne kozmetike, u potpuno jedinstvenom ruhu Beogradskog sajma. U subotu 20. aprila, u periodu od 12 do 20 časova, Hala 5 Beogradskog sajma postaće centar susreta sveta lepote, interaktivnih radionica, "beauty" trikova i vrhunske zabave.

U godini kada proslavlja 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, kompanija dm organizuje ovaj jedinstveni događaj sa željom da na jednom mestu okupi brojne saradnike, influensere, predstavnike medija, ali i sve one kojima dm drogerije predstavljaju omiljeno mesto kupovine i relaksacije.

Zamišljen kao manifestacija sajamskog tipa, dm Feel će prisutnima omogućiti da se iz potpuno novog ugla upoznaju sa raznim brendovima, da prikupe raznovrsne poklone i kroz različite aktivacije osvoje brojne vredne nagrade. Osim toga, zainteresovani će imati priliku i da upoznaju svoja omiljena lica sa društvenih mreža, naprave unikatne fotografije na specijalno dizajniranim photo mestima, ali i da se sjajno zabave.Kako biste bili deo nezaboravnog događaja dm Feel, sve što je potrebno jeste da obezbedite svoju kartu na vreme, budući da je broj mesta ograničen. Prodaja ulaznica počeće od 8. aprila na sajtu tickets.rs i prodajnim mestima tickets.rs po ceni od 1000 dinara. Ova karta obuhvata cenu jedne konzumaciju hrane i pića, a svi posetioci će na ulazu dobiti jedinstveni "pasoš" zahvaljujući kom će moći da obezbede poklone na za to predviđenim punktovima i kandiduju se za učešće u nagradnoj igri koja im može doneti jedno od tri vredna putovanja (Lisabon, Alanja, Fruške terme).

Kako poručuju iz kompanije, ovaj događaj namenjen je svima onima kojima je dobro poznata fraza "samo da skoknem do dm-a po…", ili koji neretko kažu "Odem samo po jednu stvar do dm-a, a vratim se s punim kesama…", budući da će imati priliku da iskuse dm Svet iz potpuno drugačijeg ugla i prepuste se inspiraciji koja pokreće.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota