• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Žeželj u novoj kampanji venčanica dizajnera Zuhaira Murada: Svi komentarišu njenu lepotu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U komentarima ispod fotografija svi su se pitali ko je ova lepotica

  • 0
Moda proleće leto 2024 Foto: Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kreirajući remek-dela u vidu haljina, odela i svadbene odeće, Zuhair Murad je postao oličenje luksuzne mode. Dizajner, ali i vizionar, ilustruje svoju beskonačnu potragu za besprekornom zanatskom veštinom ovoga puta u "bridal" kolekciji, odnosno kolekciji za neveste za 2025. godinu.

Zuhair Murad često traži inspiraciju u svojim putovanjima, ali za ovaj modni izlet koji slavi feničansko nasleđe, njegove glavne reference bile su muzejske kolekcije. "Bridal Spring 2025" otelotvoruje bezvremenski duh drevne civilizacije.

Nekoliko modela na fotografijama snimljenim u svrhu kampanje nosila je i naša manekenka Marija Žeželj, što ne čudi, s obzirom na to da je ona je prošetala u njegovim modelima na Nedelji visoke mode u Parizu.

Marija je nosila dve Muradove kreacije, od kojih je jedna bila sva u kamenčićima i jasno predstavila dizajnerovu viziju, takođe inspirisanu feničanskim nasleđem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ZUHAIR MURAD (@zuhairmuradofficial)

Što se tiče predstojeće kolekcije za venčanja, dizajner navodi da svaka haljina služi kao tapiserija, zamršeno ukrašena zlatnim detaljima koji bacaju suptilan sjaj koji podseća na mediteransko sunce. Ramena su otkrivena četvrtastim izrezima, u stilu otvorenih ramena. Paleta bele i slonovače dominiraju kolekcijom, spajajući finoću sa čistoćom i hvatajući večnu privlačnost.

Marija na jednoj fotografiji nosi haljinu koja je cela u najfinijoj čipki, sa velikom mašnom koja krasi šlep koji se može skinuti. Druga je jednostavnijeg kroja - pravog balskog, sa izvezenim detaljima od grudi do bokova, sa dodatkom rukavica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Saška Đoković "otvorila vrata" svog novog salona venčanica: 3 nedelje od porođaja, a već je aktivna

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota