• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adrijana Lima jednom objavom ukazala da ne mari za komentare na račun izgleda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lima ima šta da kaže povodom svog izgleda

  • 0
Adrijana Lima Foto: Face to Face / Profimedia

Adrijana Lima jednom objavom ukazala da ne mari za komentare na račun izgleda

Jedno od najpoznatijih i najlepših lica svetske modne industrije, Adrijana Lima na meti je negativnih komentara još od perioda trudnoće, a situacija se pogoršrala nakon njenog porođaja.

Kritikovana zbog težine koju je dobila tokom trudnoće, manekenka se indirektno obratila javnosti jednom "Instagram" objavom.

- Dok pokazujem majčinsku senzualnost i prihvatam moje "prelazno" telo" - stoji ispod fotografije na kojoj izgleda fenomenalno dok pozira u srebrnoj svetlucavoj haljini dizajnera Guarava Gupte.

Zatim je podelila portret na kome vidimo njeno lepo lice u prvom planu, a Brazilka je napisala:

- I tek tako - vratila se!

Komentari su se pretežno ticali njenog poslednjeg pojavljivanja u Parizu, na godišnjoj ceremoniji dodele nagrada Međunarodne fudbalske federacije.

Fudbalska elita okupila se na jednom mestu, povodom prestižne manifestacije na kojoj se odaje poštovanje najvećim fudbalskim imenima sveta. Očekivano, pojavili su se fudbaleri sa svojim partnekama, a Adrijana Lima je privukla najveću pažnu u crnoj svečanoj haljini. Da ne liči na sebe, da su joj "migrirali fileri", te da izgleda znatno drugačije u faci, samo su neki od komentara koji su se nizali, a koji dolaze iz uverenja da jedan supermodel ne sme sebi ovako nešto da dopusti.

I dok se više nego ikada priča o prihvatanju izgleda tela nakon trudnoće, o postporođajnoj depresiji koja uzrokuje mnogo veće probleme od estetskih, čini se da se poznatim ličnostima takve stvari ne praštaju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jarić snimio ćerke dok rade, devojčice delile karte za šou

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota