• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena sa bradom voli svoje nesavršenosti uprkos komentarima: Stalno joj prilaze, ali joj to ne smeta

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ono što je očigledno jeste da izaziva mnogo pažnje

  • 0

Savo Mginki (26) iz Johanezburga je odmalena bila na stubu kritika kod prijatelja i društva generalno. Kada je imala 16 godina, primetila je kod sebe nešto veću količinu dlaka na telu.

Nju su maltretirali jer je oduvek imala gustu bradu i brkove i bilo joj je teško da prihvati da je drugačija od ostalih.

- Primetila sam više kose sa strane obraza i baš je bilo primetno jer sam svetlije puti. Kada sam imala 18 godina, počeli su zalisci da mi se vide, kao i brkovi i brada - rekla je Savo, koja je već u 21. godini imala punu gustinu brade, piše "Mirror".

Međutim, ona je posle godina maltretiranja prihvatila sebe i ne samo da je prihvatila već je i rekla da voli svoju nesavršenost, a ne brije se jer i njen muž to voli.

Savo se umorila od standarda lepote, pa je zato rešila da prihvati sebe takvu kakva jeste, a to je podrazumevalo da prihvati da ima dlake na licu i da prima čudne poglede stranaca.

- Muž mi je rekao da zapravo treba da puštam dlake na licu jer ne vidi ništa čudno u tome. To je moje telo. U početku, kada smo izlazili, nije znao kako da me obraduje izlaskom jer, ako nisam obrijala bradu i dlake sa lica, morali bismo da uzmemo hranu za poneti i jedemo je kod kuće. Sada se osećam potpuno normalno u vezi s tim - rekla je Savo.

Sada je ona navikla da prima razne komentare, ali se oseća potpuno rasterećeno od toga jer se pored supruga oseća prirodno.

- Neki mi prilaze i daju komplimente da sam lepa i jedinstvena, a neki su spremni i da me "počaste" pogrdnim rečima. Definitivno je da mnogo pažnje izazivam - kaže Savo.

Odlučna je Savo da da podršku svim ženama koje imaju nešto više dlaka na telu - treba da se izbore sa svojim izgledom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nije mogla da podnese njegove dlake pa je svog dečka "sredila" za nekoliko minuta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota