• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džejla Ramović i njene sestre znaju uz šta se kaubojke najbolje slažu: Slatka letnja haljinica na 3 načina

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 vrlo slična stila i 3 predloga kombinovanja

  • 0

Modni svet se zarazio rodeo groznicom nakon objavljivanja Bijonsinog novog albuma "Cowboy Carter". I dok neki rado eksperimentišu stilovima, jaknama sa resama i šeširima, pevačica Džejla Ramović i njena sestra Lejla drže se proverenog recepta za prave prolećno-letnje "girly" autfite. Sjajna lepršava haljina sa kaubojskim čizmama godinama opstaje kao omiljeni trend za ovaj period.

I modni brend "Isabel Marant" je sav u cvetnim haljinama i kaubojskim čizmicama estetici, što potvrđuje da ovo nije samo ulični stil.

Od običnih belih haljina, maksi krojeva, do boho haljina sa heklerajem, koje možete nositi sa kaubojskim čizmama - postoji mnogo izbora, a sestre Ramović pokazuju dva predloga kombinacija sa čizmama, dok treća - Šejla, bira "starke".

Koje boho haljine nositi sa kaubojskim čizmama, pitate se? Inspiraciju potražite u Džejlinom stajlingu - haljini sa bež osnovom i crvenim, žutim i zelenim cvetnim detaljima. Zvonasti rukavi, visok okovratnik i heklani detalji, baš poput Džejlinih, biće vaš savršen odabir za postizanje ove modne vibracije.

Bež-bele kaubojske čizmice sa štiklom za vizuelno izdužavanje siluete bile su pun pogodak u ovom slučaju. Doduše, nikakav promašaj ne bi bio napravljen ni da je umesto njih obula dugačke čizme tamnije boje, ali ovaj vidljivi deo nogu je ono što pruža tu lepršavost i ženstvenost celom ansamblu.

Njena sestra Lejla nosi ono što odmah možete da izvedete sa odevnim predmetom koji sigurno imate u ormaru - teksas jaknom.

Obična bela haljinica sa bretelama i "oversized" kratka jaknica, i u Lejlinom slučaju - duže kaubojke svetlobraon boje. Postignut je savršen balans između ova tri komada, tako da haljina dominira autfitom, što u slučaju duže jakne i dužih čizama ne bi bio slučaj.

I Šejla je odabrala najatraktivniji kroj letnje haljine, kombinujući je sa belim "starkama", a za postizanje sofisticiranijeg izgleda tu su šešir od slame i odgovarajuća torba.

Modni svet je pun uzbudljivih stilova između kojih ovog leta možete birati - midi sa rukavima, cvetni maksi, slip sa bretelama. Jedna od najboljih pogodnosti sezone koja nam je sve bliže, pored sunčanog neba i odmora kraj mora, je mogućnost da nabacite jednu od ovih haljina i u njoj budete spremne ma gde god provele dan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džejla Ramović kao boginja! Pojavila se kao gost na Prijinom koncertu, od lepote publika ne trepće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota