• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne brijem se jer moje dlake imaju energiju i magiju": Brijači su joj trošenje para, vremena i vode

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šalje podršku svakoj ženi koja želi da se oproba u ovakvom stilu života

  • 0

U vremenu smo kada se sa svih strana mogu čuti koliko je važna ljubav prema sebi i svom telu. Maja Loftus je 26-godišnjakinja koja je svoje društvene mreže upravo tome i posvetila.

Naime, ona na svojim profilima postavlja slike o svom životu u kombiju, o svom putu ka fit-liniji, ali i o prihvatanju dlaka na telu. Odbacila je brijače iz upotrebe, jer kako navodi, oni joj samo predstavljaju trošak i gubljenje vremena.

Dlake ispod pazuha redovno postavlja na društvenim mrežama, govoreći da je vreme da se "normalizuje" sve što dolazi prirodno. O konkretno svojim dlakama imala je zanimljive opise.

- Verujem u to da treba ostati veran sebi i onome što jesmo. Ne dozvoljavam drugima da mi diktiraju kako da izgledam ili da se osećam. Savršeno sam zadovoljna onime što sam sada. Moje dlake imaju energiju, jer dolaze od mog tela i mislim da je to magično. Osećam se komforno u svojoj koži i ne pratim današnje nerealistične standarde lepote - govori Maja, piše "TheSun".

Puštanje dlaka je kod Maje započeto pre četiri godine, kada je shvatila da previše para troši na brijače. Što se samog brijanja tiče, smatra da je to i prekomerna potrošnja vode.

Povrh dlaka ispod pazuha, Maja pušta i dlake na nogama.

- Sećam se da su mi od malena govorili kako žene i devojke ne treba da budu maljave i da je to ružno. Čak sam se u nekoliko navrata stidela i brinula da neko ne vidi moje dlakave noge, jer možda nisam stigla da ih obrijem. Kada sam se okrenula prirodi, postoje mnoge stvari koje sam naučila i još više sam zavolela svoje telo. Mislim da je ovo primer koje bi žene mogle da slede i daću im punu podršku - zaključuje Maja.

Da li se slažete sa njenim primerom?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota