• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković u žutom odelu na posebnom druženju: Sunčana boja koja stoji svima

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biznis i kežual izgled u jednom odelu

  • 0

Svestranost koju komplet odelo pruža uvek će ih učiniti omiljenim u garderobi dama koje znaju da je klasika najbolji izbor kada želite da izgledate zvanično, a opet moderno.

Jelena Đoković je u odelu žute boje ozarila prostoriju na druženju povodom planiranja predstojeće konferencije Fondacije Novak Đoković, koja nastavlja svoju misiju, podršku deci i onima koji utiču na njihov razvoj. Fondacija 10. maja u MTS dvorani organizuje konferenciju za profesionalce i roditelje pod nazivom "Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice"

Proleće je novi početak i koji je bolji način da dočekate "novu turu" lepih i sunčanih dana od odela u ovoj nijansi? Sa njim nema puno razmišljanja, bela treger majica je sve što vam treba da budete spremni za izlazak iz kuće.

Žuta je tako srećna, vesela boja, ali da li je svako može nositi? Pa, istina je da većina žutih nijansi ima topliji ton, tako da za one sa hladnijim elementima u boji kose ili tenu, moraju malo da se poigraju sa kombinovanjem. Ipak, Jelena je sa svojom boje kose i blagom "nude" šminkom poentirala.

S obzirom na to da ovo nije večernji događaj, bele patike bi bile prvi izbor, ali Jelena se dosetila nečeg malo rizičnijeg da razigra jednobojno odelo.

Ona se odlučila za papuče sa krznom i to je prvi put da je vidimo u tako smelom izboru. Ipak, kako su nogavice prilično dugačke, obuća se jedva i nazire, što je verovatno i bio plan.

Kroj odela, tkanina i minimalni dodaci učinili su da Jelenin izgled bude u skladu sa prilikom, a da pritom odaje eleganciju i sofisticiranost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota