• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tirkizni tepih Evrovizije ove godine je izgledao kao "čudan san": Teya Dora izabrala haljinu u duhu pesme

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oštre modne kritike nisu poštedele učesnike najvećeg muzičkog takmičenja Evrope

  • 0
Tirkizni tepih Evrovizije Foto: Tanjug/AP

Tirkizni tepih Evrovizije ove godine iznedrio je vrlo interesantne modne momente, a nijedan stajling nije prošao neprimetno. Iako je Eurosong najveće muzičko takmičenje u Evropi, učesnici su imali vrlo smele i dosad neviđene modne izbore, ali su zamerke retko koga zaobišle.

Neki korsinici društvenih mreža naveli su da je ovogodišnje predstavljanje na ovom tepihu izgledalo kao "čudan san", jer se mogu videti stajlinzi od džinsa, pa sve do nekakve mistike.

Naša predstavnica za Pesmu za Evroviziju Teya Dora odlučila je da se drži motiva njene pesme "Lila ramonda", te je nosila plišanu haljinu u lila nijansi. Preko glave nosila je čipkasti veo, nešto drugačije lila boje.

Predstavnici Holandije odabrali su plave kombinacije sa žutim zezdama koje predstavljaju zastavu EU, a posebnu pažnju odneo je i jedan član grupe koji je bio prerušen u pticu. 

Nekoliko predstavnika se odlučilo za denim-stilove, ali je grupa "Windows95man", koja predstavlja Finsku, imala nešto drugačiji "performans" na ovogodišnjem tepihu. Naime, pored različitih, krpljenih, desena od teksas-platna i šarenih jakni, frontmen ove grupe pojavio se u "teksas-jajetu", koje se u toku njihovog hoda po tepihu otvorilo, ostavljajući ga u donjem delu jajeta, golih nogu u dugim čarapama i sandalama.

No, ovaj "san" se ne završava na ovome. Bambi Tag, predstavnica Irske, izgledala je kao mitsko biće - celo telo joj je bilo ofarbano belom bojom, nosila je taman karmin i haljinu koja je u vodenim motivima. Zauzela je čudnu pozu za vreme fotografisanja, što dodatno doprinosi njenom misterioznom izboru.

Velika Britanija u poslednje vreme nije imala naročito sreće u ovom takmičenju, ali su komentari za stajling Olija Aleksandra isto tako - negativni. Teško je dati konkretan opis njegovog izbora, osim što je šarena tunika-haljina, koja otkriva njegove noge u potpunosti. Na kragni visi jedan deo, koji su mnogi opisali kao "donji deo bodija". 

Ostali učesnici su se držali modernog, šarenog i jednostavnijeg stila, što je u ovom slučaju i najbolje iskomentarisano.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Angelinine haljine na Perwoll Fashion Week-u

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota