• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković u teksas kombinezonu koji je san svake žene: Odlična alternativa letnjoj haljini

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pristaju svakoj figuri, građi i visini

  • 1
Jelena Đoković Foto: Instagram/jelenadjokovicndf

Jedan od najsvestranijih komada koji možete nabaviti je stari dobri teksas kombinezon. Vaš najbolji saveznik u svakoj sezoni, posebno ako budete pametne pa kupite onaj sa kratki rukavima, ali od punog teksasa. Kada vreme postane stvarno hladno, sve što treba da uradite je da ispod njega obučete rolku.

A kada je prolećno stilizovanje u pitanju, inspiraciju potražite u Jeleni Đoković, koja je izabrala baš ovaj komad za pojavljivanje u radio-emisiji.

Ako je već ovaj odevni predmet postao neophodan, ne oklevajte da ga nosite u svim okolnostima. Njegova sposobnost da se prilagodi svim tipovima tela, da se uklopi u bilo koju situaciju, da se slaže sa drugim dodacima, poput blejzera ili jaknica, zahvaljujući bezvremenskim krojevima, definitivno ga čini komadom u koji se vredi uložiti i više puta.

On je jedan od aktera iz "večne borbe stilova", versatilan poput lepršave letnje haljine, ide uz svaku obuću, a spremnije ste za više aktivnosti u njemu jer ima dugačke nogavice.

Uz kombinezon od kvalitetne teksas tkanine, koji je dobro izrađenog kroja, nećete imati problema da ga obučete tako da bude u skladu sa najlepšim komadima i aksesoarima u vašoj garderobi.

Ukoliko želite da postignete stil poput Jeleninog, birajte onaj koji je opuštenijeg kroja, a opet sa lastišem u pojasu kojim ćete koliko-toliko istaći svoju siluetu. To dodatno možete uraditi i dodavanjem kaiša, ali ako ste raspoloženi da se malo "utegnete", tu su i "slim fit" modeli, ne baš tako popularni kod generacije Z, ali ne morate vi nikome do sebi udovoljavati.

S obzirom na to da trenutna temperatura dopušta i kratke i dugačke rukave, za optimalno prilagođavanje sunčanom danu, podvrnula je dugačke rukave, dodajući tako još jednu dimenziju kombinezonu.

Jelena je izabrala svoju standardnu postavku aksesoara - sat sa plavim kaišem, prsten na kažiprstu, ogrlicu i male viseće minđuše. Kosu je stilizovala u lokne, a šminku gotovo da nije nosila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Marica

    8. maj 2024. | 12:40

    mislite san svakog kauboja?

    Podelite komentar