• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Demi Mur zapalila Kan: U sedmoj deceniji ima struk dvadesetogodišnjakinje

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena koja postavlja standarde

  • 0
Demi Mur Kan, Kanski festival Foto: Tanjug/AP

Kada je Demi Mur žarila i palila u svojim "mladim danima", bila je fenomen žene koja ima spoj izgleda i harizme, faktor X koji svi navode kao presudan za uspeh. Sada, kada je prošla šezdesetu, izgleda izuzetno fit i pokazuje da godine njoj samo donose bolje dane, samopouzdanje i zadovoljstvo koje zrači iz svake njene pojave. Tako je bilo i na crvenom tepihu Filmskog festivala i Kanu.

Demi je pozirala ispred Palate festivala, u veče premijere filma "The Substance". Ona i Korali Fargit  doživele su 11-minutne ovacije.

Haljina sirena kroja bila je kao stvorena za njenu vitkost i tanani struk koji mnogima izgledaju kao kao mašta za sedmu deceniju života. Ipak, nije tako i za Demi.

Ona je u punom sjaju pozirala novinarima, a njenu toaletu pratio je njen zaštitini znak, duga, puštena kosa.

Demi u filmu donosi priča o nekada sjajnoj glumici čija je određena starost odvela u fitnes-šou u stilu Džejn Fonde. Kada je otpuštena, nudi joj se ispitivanje medicinskog tretmana po kojem je film nazvan. Obećava mlađu, bolju verziju sebe kroz proces replikacije ćelije, prenosi "Variety.com".

- Ovo mi je prvi put da imam filmsku premijeru u Kanu. Tako sam srećna što sam ovde. Malo sam iscrpljena - to je bilo intenzivno - rekla je glumica.

Glumica je i pre velike večeri pokazala vrhunsku stilizovanost u crnoj haljini koja otkriva ramena i istakla da u Kanu glamur važi i u dnevnoj varijanti.

Demi u poslednje vreme svojom pojavom izaziva veliku pažnju. Posebno je istaknuta njena posvećenost Brusu Vilisu, bivšem suprugu, nakon što je otkriveno da se bori sa demencijom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Serija "Sablja" u Kanu osvojila nagradu za najbolju glumačku interpretaciju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota