• 0

Demi Mur i Brus Vilis: Bivši supružnici porodično obeležavaju važne datume

Bivši glumački par ostao je u složnim i zdravim odnosima i decenijama nakon razvoda

  • 0
Demi Mur, Brus Vilis

Foto: Instagram/demimoore

Demi Mur je na Instagramu podelila fotografiju u čast proslave rođendana svog bivšeg supruga, čuvenog Brusa Vilisa. U subotu, 19. marta glumac je proslavio 67. rođendan. Na fotografiji, Mur se široko smeši dok drži veliki poslužavnik sa pečurkama, a poznati glumac nespreman za slikanje stao je pored nje. U opisu stoji: "Srećan rođendan, Bruse! Hvala na našoj mešanoj porodici." Njegova sadašnja supruga Ema Heming Vilis pridružila se virtuelnim čestitkama ostavivši dva srca u komentarima na ovoj objavi.

Ova 43-godišnja manekenka je podelila svoju dirljivu objavu na Instagramu kako bi proslavila rođendan svog supruga, podelivši video-snimak sa porodičnim fotografijama koje su nastajale od 2009. godine, od kada su u braku.

U komentarima objave Demi Mur fanovi su pohvalili bivši par zbog njihovog trajnog bliskog prijateljstva nakon razvoda 2000. godine, nakon 12 godina braka. Fanovi su pisali komentare podrške i imali su samo reči hvale za njihov odnos prema porodici, ali i za odnos koji imaju jedno prema drugome.

"Vas dvoje tako dobro radite ono što radite. Tako kul porodica, i izgleda da postoji tako fantastičan balans. Bravo za vas oboje!" glasio je jedan komentar.

Demi Mur je još ranije izjavila kako je tokom perioda karantina bila na neki način zahvalna zbog toga što je cela porodica bila na okupu i što su se stvari bar malo smirile. Njenim ćerkama koje je dobila u braku sa Brusom Vilisom takođe je značio ovaj period zbližavanja sa dosta mlađim sestrama, koje je glumac dobio u drugom braku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Navodi o demenciji

Mur i Vilis su tokom godina dosledno demonstrirali svoj prijateljski odnos. Podrška porodice je za njega sada posebno važna jer se, kako mnogi izvori navode, glumac bori sa demencijom.

Reditelj Met Eskandari, koji je sa glumcem radio na snimanju filmova kao što su "Plan spasavanja" i "Preživeti do zore", otkrio je u kakvom se to on stanju nalazi.

"Istina je. Režirao sam četiri filma sa njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je videti legendu poput Brusa kako se raspada pred vašim očima. Video sam kako je bilo raditi sa njim u poslednjih nekoliko godina", napisao je režiser u komentaru na Fejsbuku ispod snimka glasina o Vilisovoj bolesti.

Bruce Willis Emma Heming, Brus Vilis, Ema Heming

Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Eskandarijevi komentari koji se odnose na degenerativno stanje Brusa Vilisa od demencije u međuvremenu su izbrisani, zbog čega se ova informaciju i dalje prima sa rezervom.

Video: Danas na desert meniju: Glava Brus Vilisa, banane, pauk i torta od kornjače

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica