• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veče zatvaranja Kanskog festivala: Endi Mekdauel i Demi Mur slave lepotu žene u sedmoj deceniji

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žene poput nje pomeraju granice u shvatanju ženske lepote i estetike kao takve, koja trpi veliki pritisak starenja i bori se sa zahtevima "večne mladosti"

  • 2
Demi Mur i Endi Mekdauel Kanski festival Foto-kolaž: Tanjug/AP

Filmski dani u Kanu bliže se kraju, finalno veče rezervisano je za "Awards Ceremony".  Kako se za kraj sprema najbolje, tako je ovaj crveni tepih okupio najbolje raspoloženje i posebne modne inspiracije. Demi Mur i Endi Mekdauel pokazale su bujicu energije i objasnile da je sedma decenija razervisana za samopouzdanje i uživanje.

Endi Mekdauel je svakom fotografijom pokazivala da joj crveni tepih Kana i te kako prija i da samopouzdanje koje ima ne može da se sakrije. Raskošna plava haljina bila je tu da istakne eleganciju i lepotu, a fine bore i seda kosa, koja je postala zaštitni znak glumice, bile su kao lepa opomena da i mladost i godine imaju svoje mesto u filmskoj umetnosti i da obe imaju šta da kažu.

Endi je kosu skupila u punđu, a sede šiške je oblikovala je tako da istaknu lepotu lica, prateći eleganciju toalete.

Žene poput nje pomeraju granice u shvatanju ženske lepote i estetike kao takve, koja trpi veliki pritisak starenja i bori se sa zahtevima "večne mladosti".

Demi je pak bila tu da vedrim raspoloženjem po ko zna koji put pokaže duh devojčice u sebi, a sve njene pojave prethodnih dana u Kanu bile su baš u tom stilu. Ona se s godinama ne odriče duge kose, a vitkost koja je prati još od mladosti posebna je tema.

Crna haljina bez ramena, sa umetnutom masivnom belom mašnom u predelu grudi bila je odlično modno rešenje za crveni tepih, spoj klasike i zanimljivog detalja kao osveženja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Revija Bate Spasojevića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Перагеније

    25. maj 2024. | 21:01

    Пегла и кежење...

    Podelite komentar

  • miki

    25. maj 2024. | 21:41

    Pa i nisu baš lepe. Kad se skine šminka vidi se istina .

    Podelite komentar