• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kad žena oda počast ženi: Tara je oborila Ginisov rekord sa čak 18 tetovaža svoje omiljene pevačice - Madone

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvu Madoninu tetovažu uradila je 2016. godine. Njeno telo poslužilo je kao platno za retrosprektivu pevačicine karijere od 1980-ih do danas

  • 0

Ekstremna obožavateljka Madone uspela je da obori Ginisov svetski rekorda u kategoriji za žene sa najviše bodi arta istog muzičara - i to sa čak 18 tetovaža pop dive na svom telu.

Tara Beri iz Topeke u Kanzasu pobedila je prethodnu rekorderku Niki Paterson iz Škotske, koja je imala neverovatnih 15 tetovaža Eminema.

Beri je prvu Madoninu tetovažu uradila 2016. godine, kako se navodi u Ginisovoj knjizi, onda kada se pop diva obratila svojim fanovima u potrazi za obožavaocima koji imaju tetovaže koje je ona inspirisala, kako bi glumili u njenom muzičkom videu.

Već tada je poželela da pobedi i na ovom konkursu i na takmičenju u tetoviranju u Kanzas Sitiju, ali nijedna od te dve stvari joj nije uspela. Sve dok nije naletela na članak o Patersonovoj.

- Većina mojih tetovaža je bila urađena u periodu od šest meseci. Već sam imala istetovirana dva Madonina portreta kada sam pročitala o osobi koja je u to vreme nosila titulu Ginisove knjige rekorda sa 15 tetovaža Eminema - priseća se Berijeva, kako prenosi "NY post", i priznaje: - Preklinjala sam, pozajmljivala, sklapala dogovore, sve sam činila samo da napredujem u tom procesu.

Danas Berijeva izaziva mnogo pažnje zbog svog neobičnog omaža Madoni.

- Dobijam mnogo "pogleda" i "uzdaha" - opisuje svoju svakodnevnicu ova žena na čijem telu je istetovirano 18 kultnih trenutaka iz Madonine karijere od 1980-ih do danas, uključujući i ozloglašeni poljubac sa fBritni Spirs sa MTV VMA 2003. godine: - Stranci mi prilaze da me dodiruju i pogledaju tetovaže, neki me čak i zgrabe za ruku sa velikim entuzijazmom. Svima se javim, a mnogi požele i da me slikaju i posebno da fotografišu moje tetovaže. Meni je baš drago zbog toga.

Tara je izrazito srećna zbog svog neobičnog uspeha i što je odnela titulu ginisove rekorderke.

- Zaista nisam verovala da ću je osvojiti - otvorena je i zaključuje: - Očekivala sam loše vesti kada sam primila mejl od njih a sad još ne mogu da verujem. Toliko sam želela ovo i učinila sam sve što je bilo potrebno da to i dobijem.

Kažite nam u komentarima šta mislite o ovakvom priznanju i odavanju počati?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Stajlingom nije šokirala, ali zato njeno lice svi komentarišu posle Gremija: Šta se Madoni desilo?!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota