• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Melanija prvi put nakon suđenja Trampu: U ovim baletankama koje Srpkinje obožavaju se dala u beg!

Vreme čitanja: oko 1 min.

A u ruci najluksuznija tašna!

  • 1
Melanija Tramp Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija Tramp je viđena prvi put u javnosti nakon osude svog supruga Donalda Trampa. Bivša prva dama fotografisana je ispred Trampovog tornja u Njujorku u elegantnom kombinezonu, u društvu svog sina Barona Trampa, koji je izgledao elegantno u tamnoplavom odelu.

Melanija je nosila potpuno braon ansambl, jednobojni kombinezon uparen sa odgovarajućim ravnim cipelama, tamnim naočarima za sunce i smeđom "hermes kelly" torbom od kože noja, u boji konjaka.

Cena kombinezona španskog brenda iznosi 1345 dolara, a luksuzna torbica se prodaje za između 15.000 i 17.000 dolara na tržištu preprodaje. A u radnji cene su i do 50.000 dolara!

Melanija se odlučila za ravnu obuču, baletanke sa kaišićem "roger vivier", koje su sve popularnije i poželjnije kod naših dama ovog leta. Udobnost je pobedila estetiku u slučaju kraljice Leticije, a videćemo da li je ovo bilo samo trenutno za Melaniju, ženu koja inače ceo dan može da provede u "lobutin" štiklama.

Uz stilizovanu majku ni Baron nije mogao drugačije da izgleda. On je upario odelo sa crnim mokasinama i pridružio se svojoj mami u "begu", jer su oboje izašli iz Trampovog tornja sa "Louis Vuitton" koferima. Majka i sin su navodno krenuli u Bedminster u Nju Džersiju, gde poseduju imanje, naizgled se držeći podalje od medijske pažnje u Njujorku.

Melanija se poslednjih dana klonila očiju javnosti i fokusirala se na druženje sa sinom, posebno nakon smrti majke.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Oproštajni govor Melanije Tramp: "Protekle četiri godine bile su nezaboravne"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • angelina

    6. jun 2024. | 12:24

    Ova žena je primer da se pravom negom produzava mladost. I dalje je lepotica, neki će reći da sad bolje izgleda nego pre 20 godina. Zahvati na licu mogu biti umereni, nanoklinika je recept.

    Podelite komentar