• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Melaniji Tramp ove pantalone stoje dobro spreda, a još bolje otpozadi: A tu je i osmeh, posle svega

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađujuće, Melanija je sijala ispod svojih dizajnerskih naočara za sunce

  • 0
Melanija Tramp Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija Tramp posetila je verovatno najekskluzivniju stambenu zgradu u Njujorku dan nakon što je njen suprug priznao da je njegovo suđenje i te kako uticalo i na nju.

Bivša prva dama napustila je Trampovu kulu sama u subotu ujutru i otputovala u Central Park Vest 15 na Menhetnu sa agentima Tajne službe u pratnji.

Sigurno jedna od najstilizovanijih prvih dama, za vreme svog mandata, tokom boravka u Njujorku nosila je crnu bluzu u kombinaciji sa širokim krem pantalonama i ravnim cipelama, a uz to je ponela i "provereni" model crne "šanel" torbe.

Njene krem pantalone idealan su model za svaku građu - visok struk će stegnuti stomak i to je prva stvar zbog koje žene obožavaju baš takav kroj. Dalje, kroj može pomoći da se stvori iluzija dužeg i vitkijeg torza. Takođe može pomoći da naglasite svoj prirodni struk i stvorite figuru više nalik peščanom satu. I poslednje, ovakve pantalone mogu biti laskavije i ženstvenije od nošenja neke suknje sa nižim strukom.

Iznenađujuće, Melanija je sijala ispod svojih dizajnerskih naočara za sunce dok je napuštala zgradu nakon posete, a pomagali su joj agenti koji su u jednom trenutku nosili njenu torbu. Osmeh nakon toliko vremena i dešavanja koja su pratila njenu porodicu je i više nego dobrodošao.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Melanija bez maske na licu glasala u lepršavoj "Guči" haljini

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota