• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lice pobednice Zvezda Granda Šejle Zonić izbliza: Fotografisala se pre finala i dobila ove komentare

S. Ž.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

A gde su fileri i napumpane usne?

  • 1
Šejla Zonić Printskrin: RTV Pink

Tridesetogodišnja Šejla Zonić pobednica je muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde je u završnici glasovima publike odnela ubedljivu pobedu. Skromna devojka, Šejla je rođena u Nemačkoj, gde su njeni roditelji izbegli kada se desio rat u Bosni i Hercegovini. Prve četiri godine provela je tamo, a onda su se vratili u rodne krajeve, gde je detinsjtvo provela na selu.

Pevačica ima i dve starije sestre koje su je čuvale dok je bila mala, pa nije bilo potrebe da ide u vrtić. Osnovnu školu završila je u Sanskom Mostu, a tamo je i napravila prve muzičke korake.

Kako kaže, peva otkako je počela da priča. Slušala je raznu vrstu muzike, a kao dete od šest godina odsvirala je prvu pesmu koju je čula u španskim serijama.

Šejla kaže da ima apsolutni sluh, a prema stilu oblačenja, reklo bi se da ima i "apsolutni stil", budući da se odeva skromno i jednostavno, a opet elegantno i otmeno. Ova nežna devojka je samo nekoliko sati pred finalni nastup objavila fotografiju svoje šminke, koja nimalo nije izgledala kao scenska - na njenom licu sačuvane su prirodne crte, a prirodna lepota je samo naglašena blagim puderom i senkama.

Ni šljokica, ni dugih, prevelikih trepavica, ničeg što bi naslutilo da će dominirati na sceni.

Ni filera, ni preuveličanih usana.

Samo prirodni izgled lepe devojke, koji je propraćen komentarima punim oduševljenja i podrške.

Pogledajte na trećoj i četvrtoj fotografiji njeno lice izbliza:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Bety

    14. jun 2024. | 00:58

    Bravo Šejla, zasluženo je pobedila!!! Nadam se i priželjkujem da ne radi nikakve "korekcije" na svom telu, jer je ovakva jedinstvena i originalna. Takođe se nadam da će ubuduće mlade pevačice slediti njen primer i biti svoje , a ne kopije nekih "nakaza" koje liče jedna na drugu. Veliki pozdrav Šejli i samo napred!🍀

    Podelite komentar