• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mint-boja se vratila iz 2013. i to dokazuje Jelena Đoković: Ponovo su svi gledali u ono što je obula

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle "Hermes" papuča, Jelena je ponovo ubola trend!

  • 0
Premijera animiranog filma "U mojoj glavi 2" Foto: Promo/ Dalibor Danilović

Mint je svetla i živahna nijansa zelene i baš tako je izgledala Jelena Đoković, u odelu te boje na promociji animiranog filma, u čijem je stvaranju i sama učestovala, pozajmljujući glas. Osećaj svežine i lakoće ova boja dala je dvodelnom Jeleninom "oversized" odelu, što je inače suprotno od utiska koji ostavljaju hladniji tonovi.

Od haljina do tašni, sandala i nakita, ne postoji savršenija i lepša boja za ovu sezonu. Ako se brinete da li će možda ovakva boja da vas ispije i da nikako neće biti u skladu sa vašim tenom, ne brinite. Jeleni, kao plavuši i kao nekome ko inače ne voli da bude preplanuo, mint zaista odlično stoji.

Ako mint povezujete sa "najboljim godinama pastelnih boja", od 2013. pa do 2017. i ne želite da se na bilo koji način vraćate u modu iz tog perioda, možda će vas oraspoložiti činjenica da je ona i te kako napravila svoj "comeback" i to u punom sjaju, kroz moderne krojeve, trendovske komade i naravno, uz ličnosti koje je nose.

Premijera animiranog filma Foto: Promo/ Dalibor Danilović

Jelena, vodeći se mladalačkim tonom dešavanja, odlučila se za krop-top belu majicu za ispod sakoa, ali u ovom slučaju su možda bile primetnije njene bele papuče sa štiklom. Prošle godine su sandale i papuče sa kaišem preko prstiju doživele svoju ekspanziju, ali ove godine sa pravom možemo reći da su najpopularniji model nanula.

Posle "Hermea" papuča, Jelena je ponovo ubola trend!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Predivan snimak Jelene Đoković: Uživa na raftingu u stilu Pipi Duge Čarape

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota