• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Melanija Tramp već treći put u baletankama, a to znači samo jedno: Šalje jasnu poruku, dosta joj je svega

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom svog mandata kao prva dama, Melanija Tramp se iznova pojavljivala u visokim štiklama i u njima bi uvek sa lakoćom stajala, šetala, silazila iz aviona

  • 0
Melanija Tramp Foto-kolaž: Profimedia

Melanija Tramp je viđena tri puta u javnosti u poslednje tri nedelje i u sva tri slučaja nosila je ravnu obuću. Prilikom poslednjeg njujorškog pojavljivanja nosila je belu monohromatsku kombinaciju. Jednostavnost košulje i pantalona "izvukla" je preskupa "Hermes" velika bela torba.

Na nogama su ponovo baletanke, što u Melanijinom slučaju sigurno ima neko značenje.

Stilska promena verovatno odražava trenutak u kojem se trenutno nalazi bračni par Tramp.

Posle Trampovog predsedništva, Melanija Tramp je imala ograničene javne izlaske, a još su ređa njena pojavljivanja sa suprugom, bivšim predsednikom Donaldom Trampom. Ona upadljivo nije bila prisutna tokom svega što je njega zadesilo počevši od tužbe u aprilu 2023. u Njujorku u vezi sa njegovom umešanošću u tajne isplate novca porno zvezdi Stormi Danijels tokom predsedničkih izbora u SAD 2016. Ona takođe nije bila prisutna na Trampovoj federalnoj tužbi u Majamiju prošle godine zbog 37 tačaka krivičnih dela vezanih za njegovo navodno pogrešno rukovanje poverljivim dokumentima.

Ni pre mesec dana, kada je osuđen, nije bila uz njega.

Pa šta bi ovo moglo, uz promenu stila da govori o Melanijinom viđenju stvari?

Tokom svog mandata kao prva dama, Melanija Tramp se iznova pojavljivala u visokim štiklama i u njima bi uvek sa lakoćom stajala, šetala, silazila iz aviona. Zajedno sa njenim čeličnim pogledom i nekoliko zapaženih i sada već kultnih buntovnih ispada (odbijanje da drži muža za ruku, procureli razgovor u kojem otkriva da mrzi da radi na božićnim ukrasima Bele kuće), cipele su upravo bile te koje su postale simbol javne ličnosti prve dame i odražavale njenu rešenost da se uvek pokaže u najboljem svetlu, čak i kada joj nije do toga.

Prelazak sa štikle na ravno, u međuvremenu, naslućuje određenu poruku - da bivša prva dama više ne oseća potrebu da paradira i pokazuje moć, kao ni lažnu podršku, jer ni ne želi da učestvuje u tome, ikada više.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tramp naredio Melaniji da se smeje: Ona nabacila najkiseliji osmeh na svetu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota