• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marijana Mateus je na Royal Ascotu i parira članicama kraljevske porodice: Roze, glamurozno i odvažno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modni odabiri za ovaj događaj ne moraju uopšte da se vrte samo oko šešira, ona je zasenila haljinom

  • 0

Glavni događaj u britanskom društvenom kalendaru od njegovog osnivanja od strane kraljice Ane 1711. godine, godišnji trkački sastanak, koji se održava svakog juna na trkalištu Ascot u Berkširu, Engleska, odiše opojnom mešavinom pompe, tradicije, mode, i, naravno, sporta.

Iako ne postoji zvanični kodeks oblačenja, gosti se podstiču da se oblače u elegantnu dnevnu odeću. Šešir, pokrivalo za glavu ili fascinator su vrlo, vrlo poželjni!

I dok su svi čekali da vide Kejt Midlton na još jednom javnom događaju, nakon što je prisustvovala "Trooping The Colour", to se nije desilo, pojavila se samo njena majka, ali jedno pojavljivanje na Royal Ascotu, tiče se naše javne scene.

Ukoliko vam je promaklo - dizajnerka Marijana Mateus se pojavila na ovom prestižnom događaju i podelila je nekoliko fotografija na svom "Instagramu".

Kako se postaje član ovog otmenog čopora? Odgovor je namerno ostavljen nejasan, ali sigurno da se tiče društvenog statusa, konekcija, preporuka i, iznad svega, ambicije.

Marijana Mateus nije prvi put ovde, ali ovog puta u smislu modne igre servirala je nešto zaista spektakularno, što se dosta razlikuje od stajlinga članova britanske kraljevske porodice, na čije smo izglede već navikli.

Romantika u roze boji na Marijani se ogleda u košulja-haljini sa kopčanjem spreda, 3/4 rukavima i mašnom koja razdvaja gornji deo u stilu košulje od donjeg u stilu suknja, a istovremeno ističe figuru. Suknja je pokupila sve simpatije sa belom osnovom i cvetnim printom u roze boji, a dok je pozirala Marijana je malo podigla suknju kako bi istakla i svoje preplanule noge.

Tako smo videli i štikle, krem sandale sa debljom štiklom, što joj je sigurno pomoglo da se lakše kreće po travi. Na glavi je imala veliki roze šešir u totalno drugačijom nijansi od haljine, ali se sve to sjajno uklopilo sa voluminioznom haljinom.

Proslavljena dizajnerka se našla u društvu interesantno obučenih dama, od "šanel" stila do ljubičastog perja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević pozdravio publiku i misice koje su nosile njegove kreacije sa motivima Nikole Tesle

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota