• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle ove transformacije trebaće joj novi pasoš: Žena dobila novi izgled operacijama, Turci ponovo briljiraju

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

4 intervencije su je delile od novog poglavlja

  • 0

Fejslifting se smatra zlatnim standardom u podmlađivanju lica, zahvaljujući svojim dugotrajnim rezultatima. Tokom zahvata poboljšava se definicija u liniji vilice, obrazi se zatežu i zaglađuju, kapci se podižu i sa njih se "brišu" bore. Ipak, za totalnu transformaciju ove devojke bilo je potrebno više od samog fejsliftinga.

Njena hirurška transformacija je toliko dramatična da su ljudi rekli da će joj biti potrebna nova dokumneta, kao i da je sada spremna da počne totalno novi život.

Ketrin je zbog promene ličnog opisa otišla u Tursku, a nakon niza zahvata može se pohvaliti totalno novom strukturom lica.

Na svojoj "Instagram" stranici, ordinacija iz Istanbula je podelila šokantne slike pre i posle, a u prvi mah je zaista nemoguće poverovati da je to zaista ista žena.

Njen novi izgled dobijen je uz pomoć: operacije nosa, oblikovanja vilice, uklanjanja bukalne masnoće i podizanja obraza.

Rekli su da je sve to pomoglo da "uravnoteži" njen izgled. Skromno.

- Kako bismo našoj pacijentkinji Ketrin pružili estetski izgled u skladu s načelom zlatnog preseka, izveli smo nekoliko hirurških zahvata. Prvo smo oblikovali liniju vilice kako bismo postigli konturu u obliku slova V. Nakon toga smo napravili revizionu rinoplastiku kako bismo doradili strukturu nosa i uskladili je s crtama lica. Sproveli smo operaciju pomlađivanja i uklanjanja podočnjaka kako bismo se rešili umornog i ostarelog izgleda oko očiju, dajući joj mladenačkije i dinamičnije lice. Kako bismo poboljšali celokupnu estetiku lica, napravili smo lifting obraza - napisali su u objavi.

Iako su mnogi sumnjali da je ovo neka nameštaljka radi promocije klinike, vrlo je jasno da je Ketrin zaista na obe fotografije, jer ima jako prepoznatljiv ožiljak kod oka, i pre i posle.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Operacija skraćivanja želuca: Hirurg objašnjava ko je kandidat i koliko možete da smršate

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota