• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Kalinić u skupocenom stajlingu: Damama predstavlja novu "Valentino" kolekciju

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kardigan kakav dame priželjkuju

  • 0

Influenserka Tamara Kalinić ponovo je novom galerijom fotografija na svom Instagramu privukla pažnju, najpre dama koje tragaju za modnim inspiracijama.

Ovoga puta, Tamara je najavila novu kolekciju modne kuće "Valentino" i to u stajlingu od nekoliko hiljada evra.

Naime, prvo što se može uočiti je dugi kardigan sa dugim rukavima. Šare sa rasutim natpisima prestižnog modnog brenda, uklopljene su u ciklama-nijansu koja preovladava. U kombinaciji sa ostalim bojama, poput bež, tamnozelene i bordno, kardigan je savršen za letnje večeri ili šetnje kao što je to Tamara i prezentovala.

Međutim, na samom sajtu "Valentina", model nosi kardigan kao odevni komad za plažu. Ova "haljinica" za plažu košta čitavih 2.500 evra i deo je kolekcije "Escape" namenjena letu 2024.

Uz to, Tamara je ukombinovala i njihovu čuvenu torbicu - crna, sa zlatnim zaštitnim znakom brenda. Torbica, doduše, deluje nalik već dobro poznatim modelima "Valentina", ali je najverovatnije u pitanju redak model zbog pletenog "tela" tašne. Na sajtu ne postoji, ali se procenjuje da košta više od 1.500 evra.

Naočare koje je nosila takođe su od istog brenda. Ukrašene su šarama nalik leopard-šarama, a kreću se po ceni od 550 evra.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota