• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hejli je sa ova tri autfita pokazala da možete izgledati urbano u trudnoći, bez doze vulgarnosti

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri savršena autfita

  • 0
Hailey Bieber, hejli biber Foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Znali smo da trudnički stil Hejli Biber neće izneveriti, ali se nismo nadali ovako moćnom modnom pristupu. Buduća mama, koja je najavila trudnoću početkom maja, servirala je visoku modu u tri autfita koja vam danas donosimo.

Prva kombinacija je glamurozna svilena haljina od slonovače koju je Hejli Biber nosila na večeri u Njujorku, na kojoj ju je pratio suprug Džastin. Haljina od tečne svile sa rolkom i asimetričnim visokim i niskim porubima, odavala je anđeoski sjaj.

Biberova ju je stilizovala sa odgovarajućim štiklama, uskim naočarima za sunce i šik uskom postavom, izgledajući sofisticirano. Znamo da je manekenka obožavateljka bivše dizajnerke Selin Fibi Filo i njene istoimene linije, a u tu čast ponela je torbu od 5800 dolara.

Ovo je još jedan pokazatelj moći kontrasta - boja slonovače sa crnim aksesoarima bila je pun pogodak.

Manekenka je za dnevnu varijantu odabrala usku bež dugu haljinu koju je nosila ispod oversajz blejzera iste nijanse, uparenim sa karamel torbom od veštačke kože.

Hailey Bieber, hejli biber Foto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I za treći izgled, odlučila se za malo smelosti, te je "uskočila" u crni, čipkani "LaQuan Smith" kombinezon, a kako bi dala suptilnost ovoj provokaciji obukla je oversajz crni kaput od veštačke kože. Crne salonke, crna torbica i crne naočare dale su utisak "tajne agentice".

Hailey Bieber, hejli biber Foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnoge zvezde, sa Rijanom na čelu, u poslednje vreme odlučile su da se za vreme trudničkih dana oblače jednako kao i za vreme devojačkih, ali Hejli je uspela da nađe zlatnu sredinu - urbanost, modernost, ali i doza elegancije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ako želite da imate negovano lice kao Hejli Biber, evo trika

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota