• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela Hadid pokazala snagu žene: Moćan prizor dokaz da je manekenka konačno "na svom terenu"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manekenka se vratila svojoj prvoj ljubavi - jahanju

  • 0
Rihanna Foto: Profimedia

Bela Hadid je za veoma kratak period prešla dugačak put - od negodovanja i negativnih kritika na račun nepotizma do najtraženijeg modela na svetu, dokazavši da trud i rad pobeđuju moć porekla. Ipak, nakon decenije trnovite karijere, kao i borbe sa Lajmskom bolešću, odlučila je da se "povuče", posveti biznisu i jahanju.

I tako je manekenka osnovala svoj kozmetički brend koji dostiže rapidan uspeh, a ujedno se i zbog ljubavi sa svojim novim dečkom jahačem Adanom Banuelosom, najmlađim koji je primljen u Kuću slavnih jahača, vratila korenima.

Čini se da ju je Adam, njena prava ljubav, vratio njenoj prvoj ljubavi - konjima. Bela se takmičila i bila je kandidat za Olimpijske igre, međutim Lajmska bolest ju je sprečila da nastavi karijeru, i tako se nekadašnja tinejdž sportska zvezda okrenula modelingu.

Ali, kažu da ljubav uvek pronađe put i da "srce želi ono što želi". Bela već mesecima živi na ranču sa svojim odabranikom, i dane provodi "kroteći" konje, a sada je na svom "Instagram" profilu podelila fotografiju koja zaustavlja dah. Makar nama ženama.

I, ne, nije fotografija u vešu, već stapanje Beline energije sa konjem kojeg jaše - obe fotografiju odišu neverovatnom životnom silom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najlepša žena na svetu dominira u mini bikiniju: Ovo su telo i obline koje izluđuju muškarce

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota