• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Melanija Tramp ponovo u crvenoj haljini od 4000 dolara: Prvi put je obukla za sastanak sa Si Đinpingom

Vreme čitanja: oko 1 min.

I evo, bar za trenutak, vratila nam se Melanija u svom najboljem svetlu

  • 0
Melanija Tramp 2017 Foto: JIM WATSON / AFP / Profimedia

Nakon baletanki, pantalona visokog struka i voljenih kombinezona, Melanija Tramp je oduševila u glamuroznoj, republikanski crvenoj "valentino" haljini od 4.000 dolara. Ona je u ponedeljak uveče bila domaćin političke akcije prikupljanja sredstava u Njujorku, dok Tramp nastavlja da se pritajava posle debate sa Džoom Bajdenom.

Bivša prva dama vratila se provereno dobrom stilu u jarkocrvenoj midi haljini suptilnih cvetnih detalja i svojim voljenim lakovanim salonkama "So Kate Christian Louboutin" u crvenoj boji, koje su izgledale još moćnije zato što su se presijavale, što se vidi na ekskluzivnim fotografijama sa "Dailymail.com".

Iako nije tajna da supruge političkih moćnika mogu da privuku ili odvuku glasače, ponekad i u jednakim merama, sadašnja i prethodna prve dama SAD-a razumeju moć fotografisanja i upečatljivog ansambla.

I evo, bar za trenutak, vratila nam se Melanija u svom najboljem svetlu.

Melanija je ovoga puta maksimizirala glam faktor u već nošenoj haljini, kojom je debitovala u aprilu 2017. kada se susrela sa kineskim predsednikom Si Đinpingom i njegovom suprugom Peng Lijuan u Mar-a-Lagu, kako je naznačio stilista Erve Pjeru.

Što se tiče ponovnog odabira ove haljine, Pjer je u utorak rekao: "Ne znam zašto. Leto je - bretele, lak izbor. Nije postojao nikakav poseban razlog osim što joj se sviđala ova haljina i ona je nije nosila neko vreme", prenosi "WWW".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Među ožalošćenima Donald i Melanija Tramp: Održava se opelo Ivani Tramp

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota