• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džulija Roberts se pojavila na Vimbldonu i pokazala zašto je zvezda koju svi vole

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sedela je u Kraljevskoj loži, iza Kejt Midlton

  • 1
Džulija Roberts Vimbldon Foto: Tanjug / AP Photo/Mosa'ab Elshamy

Finale Vimbldona pratile su mnoge svetski poznate ličnosti, a među njima je bila i glumica Džulija Roberts. Žena jedinstvenog osmeha sedela je u Kraljevskoj loži, iza princeze Kejt Midlton, u društvu supruga, kamermana Danijela Modersa.

Kraljevska loža je mesto u kome važe posebna pravila i u koju su pozvani samo odabrani. Glumica je sedele pored kolega Toma Kruza i Benedikta Kamberbača. Veoma prisno i posvećeno je gledala princezu Kejt Midlton dok je dolazila u ložu, a njena prirodnost i dobro raspoloženje nosu mogli da se ne primete i tokom velikog finala.

Njena odevna kombinacija bila je simbol tenisa - bela "gucci" haljina sa crvenim prugama odlično se uklopila u veliko finale.  Crvene pruge su išle i uz ton glumičine plave kose, koja je sada u formi dugog paža i pokazuje maksimalno opušteno izdanje zvezde filma "Zgodna žena".

Haljina koju nosi trenutno je u ponudi poznate modne kuće i košta 1.250 evra, a glimica je autfit dopunila tamnim naočarima, uz koje se dodatno slagao i crni lak na noktima, kao i sat koji je pratio niz narukvica na obe ruke. Talas boje svemu je dodala narandžasta torbica.

Sve je to u interpretaciji Džulije Roberts bilo nepretenciozno, a njen prisan i prirodan odnos prema osobama u njenoj blizini potvrđuje zašto je većina doživljava kao devojku iz komšiluka ili rođaku koju svi vole. Njen osmeh definitivno ne ostavlja pogrešan utisak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džulija Roberts povela burnu noć sa prostitutkama da bi postala "zgodna žena"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • angelina

    15. jul 2024. | 12:32

    Jedna od najlepših glumica ikada. Dokazala je da ne mora da se bude plastična lutka posle 50.godine i da se stari lepo bez velikih pomoci nanoklinika i mnogo botoksa. Sve može umereno.

    Podelite komentar