• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šta bi danas rekle naše pretkinje?": Snežana Dakić na plaži postavlja pitanje o životu moderne žene

Vreme čitanja: oko 1 min.

U kupaćem kostimu i dalje izgleda kao da je vreme stalo

  • 1

Voditeljka Snežana Dakić pridružila se mnogobrojnim poznatim ličnostima koje na društvenim mrežama dele raznolike fotografije sa letovanja. Dok uživa u Crnoj Gori i njenim čarima, ona ne pokazuje samo lepe predele, svoje duge, vitke noge i besprekornu liniju koja je uvek pedantno negovana, već razmišlja i o onima pre nas.

Tako je voditeljka uz fotografiju u kupćem kostimu, dok uživa u ležaljci nad vodom, podelila i misli vođene pitanjem: "Šta bi danas rekle naše pretkinje?" Ona se nesebično pita o generacijama mnogih žena pre nas koje nisu imale vremena za užitke koji se danas gotovo podrazumevaju. Letovanje - da li je taj pojam njima uopšte bio poznat?

"Šta bi danas rekle naše pretkinje?

Koje nisu imale ni vodovod, ni struju, ni klima-uređaj, ni veš-masinu… nosile su maramu, nisu išle na more… u čast svim našim majkama, bakama, tetkama, baba-tetkama…. koje nisu nosile bikini, nisu se šminkale, rađale su po 11 dece, nisu znale za odmor… možda su bile gladne, možda su im umirala deca, možda nisu mogle da ih spasu, nije bilo leka, nije bilo hitne pomoći… nije bilo vatrogasaca… za sve pretkinje kojiima su muževi i sinovi otisli u rat i nikad se nisu vratili…

Hvala. Mi živimo za vas i vi živite kroz nas.

Zahvalna sam na svojim blagoslovima i svesna sam ih. Volim vas", napisala je Snežana Dakić.

Koliko u čarima plaže i ličnih uživanja mislite na sve one koji tako nešto nikada nisu ni spoznae?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Gigantski Luj Viton kofer posred Šanzelizea

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Goca

    18. jul 2024. | 13:22

    Šta bi rekle? Pa bile bi zabezeknute i zaprepašćenje količinom nemorala, bluda, starletutki i lopovluka koji cvetaju u Srbiji! Uz to u vreme naših prababa nije bilo toliko betona, stambenih zgrada koje se zidaju na zelenim površinama,a nije bilo ni tropske vreline od + 45 stepeni u kontinuitetu od 20 i više dana!

    Podelite komentar