• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpijka pokazala sadržaj torbe poklona koju dobija svaki sportista koji učestvuje na Igrama u Parizu 2024

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvredniji predmet olimpijske komplementarne torbe košta čak 1.250 evra

  • 0

Olimpijci na Igrama u Parizu 2024. doživeli su veoma prijatno iznenađenje od strane organizatora, nakon što su svi dobili izuzetno vrednu komplementarnu torbu sa poklonima koji će im dobro doći tokom dana takmičenja.

Danska rukometašica Althea Reinhardt - koja će se takmičiti na ovogodišnjem turniru - objavila je na svom TikTok-u da snimak sa nekim veoma kul poklonima koje je dobila. Olimpijka je na snimku prikazala crnu torbu za višekratnu upotrebu sa logotipom Olimpijade, uparena sa rečima „Athlete 365“ belim slovima.

Prvo je pokazala plavu Samsung poklon karticu, a zatim i tematsku putnu torbu, koja uključuje proizvode za kožu, zube i kosu, od "Head & Shoulders" do "Oral B" paste za zube.

@altheareinhardt Thank you @paris2024 #olympics #olympian #paris2024 #olympicunboxing #denmark #olympicspirit #handballplayer ♬ Get Ready - Steve Aoki Vocal Radio Edit - 2 Unlimited

Sledeće je prikazala plavo-crnu plastičnu flaša za vodu opet sa temom olimpijade, a za njom i jarko crvenu flašicu od Coca Cole.

Međutim, poslednji poklon je ostavio sve bez daha, kada je izvukla crnu kutiju Samsunga, u kojoj je  potpuno novi Samsung Z Flip6 telefon sa olimpijskom tematikom, čija je vrednost 1250 evra. Telefon ima tanak sklopivi dizajn sa oštrom AMOLED rezolucijom i brzim procesorom.

Njeni pratioci su ostali zadivljeni sa snimkom a mnogi su iz šale rekli da će odmah da se pridruže Olimpijadi.

A kako je ovaj proizvođač telefona i zvaničan sponzor Olimpijade, tako su omogućili i 100 GB podataka i neograničeni broj poruka i poziva svakom Olimpijcu da bi mogli da budu uvezi sa prijateljima i porodicom tokom Igara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ludilo! Srbi kupili stari kombi za 1.600€ , tri dana putovali do Lila na meč sa Amerima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota