• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija bez šminke u šetnji sa ćerkama i svekrvom: Letnji stajlinzi su za medalju

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok je kralj Felipe u Parizu, ženski deo kraljevske porodice uživa u odmoru na Majorci

  • 0
Španija kraljica Leticija šoping Palma de Majorka Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/GTRES/Chema Clares

Dok je kralj Felipe u Parizu gde bodri španske sportiste na Olimpijskim igrama, ženski deo kraljevske porodice uživa u letovanju na Majorci.

Naime, u šetnji glavnim gradom Palmom, viđene su kraljica Leticija, njene ćerke Leonor i Sofija, kao i njena svekrva, bivša kraljica Sofija.

Bile su u opuštenoj šetnji, a kada su ih mediji primetili, pozirale su sa osmehom, dok je njihovo prisustvo izazvalo veliku pometnju među turistima i svih onih koji su se u tom trenutku našli u njihovoj blizini. Kraljica Leticija je ušla u prodavnicu zdrave hrane, što i nije neobično jer je veliki pobornik zdrave ishrane, piše "Majorca daily bulletin". Potom su ušle u butik na šetalištu gde su razgledale stvari, ponašajući se kao da nisu kraljevske krvi.

Kraljica se za šetnju po balearkom ostrvu odlučila za dugu ružičastu haljinu sa kockastim šarama koja je bila bez rukama, dok je na nogama imala ravne sandale. Njena torba je ono što je možda najviše privuklo pažnju okupljenih jer je zaista upečatljiva. Deluje kao da je pletena, a po sebi ima šest okruglih simbola.

Princeza Leonor već neko vreme je verna platformama koje je ovog puta uklopila sa top-majicom plave nijanse i belih pantalona. Njena prepoznatljiva duga kosa je bila puštena dok se rado smeškala turistima.

Njena sestra Sofija, koja je dobila ime po baki sa očeve strane, se takođe odlučila za belu boju, s tim što je ona nosila suknju duge tik iznad člana i koja po sebi ima "rupice" koje su idealne za ovo toplo i sunčano vreme. Tu prelepu suknju uklopila je sa crnom kratkom majicom kratkih rukava i tako obukla jednu od najpopularnijih kombinacija boja - crno-bela. I ona je kao i sestra odlučila da obuje platforme, što je nije sprečilo za dugu šetnju po suncu u glavnom gradu Majorke.

I za kraj, baka Sofija, odnosno bivša kraljica, je gledala da baš sve uklopi sa svim detaljima na sebi. Ona je imala svilenu teget bluzu dugih rukava koje je uje odlično uparila sa platformama iste boje.

Kao najbolju soluciju za donji deo odevne kombinacije odabrala je čist klasik - bele pantalone, a čak su i drške na torbi plave boje. Jednobojnu bluzu Sofija je "razbila" dugim ogrlicama što je apsolutno pun pogodak za jednu porodičnu šetnju, sa snajom i unukama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Supruga predsednika Tamara Vučić u modernom belom kompletu u poseti afričkim zemljama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota