• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša Bekvalac u belom, kao Afrodita: Isklesani trbušnjaci, bujni dekolte, minimalno šminke

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša je daleko od klasične žene

  • 1
Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Odmalena, kada god upitam neku svoju prijateljicu ili emotivnog partnera "ko je najlepša žena srpske estrade?", dobijem isti odgovor - Nataša Bekvalac. Novosadska barbika, kako je odmila zovu iako ona ne preferira taj nadimak, pojavila se na sceni pre skoro 25 godina, i donela nov zvuk isprožiman emocijom i ličnim pečatom.

Mnogi su joj osporavali kvalitet, kao što to obično biva sa vanvremenski lepim ženama, ali decenije rada opovrgle su sve predrasude. Bekvalčeva pleni svojom pojavom i u petoj deceniji, a njeni odevni izbori uvek uspevaju da savršeno balansiraju između mlađane Nate iz 2001. i zrele Nataše - odišući modernim vajbom, ali ne gubeći na eleganciji.

Na svom "Instagram" profilu pozirala je u pravom prototipu gorenavedenog stila - dugoj beloj haljini, koja bi, da nema dekolte i proreze na stomaku, delovala sasvim jednostavno i klasično.

Nataša je prefinjena žena, ali daleko od klasične. Ona je svoja i drugačija, autsajder koji ne podleže normama i mišljenjima, čemu svedoče i njeni modni izbori. Neke od njih možete da pogledate u galeriji u nastavku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nataša Bekvalac na koncertu Antonisa Remosa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • raca

    15. avgust 2024. | 12:52

    Slučajno ovo pročitah pa evo pišče da ti kažem Nemoj bre pišče da vredjaš afroditu nemoj lebati jer ovo niti je afrodita a kamoli da liči na nešta od toga . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

    Podelite komentar