• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalj na Sofijinom kupaćem košta više nego nečiji ceo orman: Totalna dominacija beogradske "barbi"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije nam promakao ni "šanel" šeširić, a ni "kartije" ogrlica, te možemo da naslutimo da, čak i oskudno obučena, Sofija odiše luksuzom

  • 0

Sofija Milošević je neosporno pravi prototip čuvene fraze "pun paket" - ona ima stas, lepotu, stav, uspešan biznis i idiličnu porodicu. Žena koju je izuzetno prijatno gledati, ali i slušati. Vešto barata modnim jezikom, stoga nije iznenađujuće što je njen lični brend doživeo rapidan uspon i zadržao monopolsku poziciju kada su u pitanju svečane haljine.

Međutim, pre nego što je postala afirmisana modna dizajnerka i supruga jednog od naših najboljih fudbalera, Sofija je blistala u drugoj vrsti profesije - manekenstvu.

Njena posvećenost zdravom životu i treningu je navika koju nije promenila, te i posle dva porođaja ima telo o kakvom sanjaju tinejdžerke.

Pozirala je u svetloroze kupaćem, njenoj omiljenoj boji, što u potpunosti odgovara paleti boja, jer je Miloševićka plavuša. Nije nam promakao ni "šanel" šeširić, a ni "kartije" ogrlica, te možemo da naslutimo da, čak i oskudno obučena, Sofija odiše luksuzom.

Kakva nežnost i moć, antonimi spojeni u jednoj ženi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sofija Milošević "grmi" na stadionu pred meč Srbija - Danska

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota