• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imamo modnu pobednicu Sarajevo Film Festivala: Jasna Đuričić kao boginja u raskošnoj haljini

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasna je pozirala s ekipom serije "Sablja"

  • 0

Crveni tepih zahteva raskoš i to je kao zadatak shvatila i ispunila glumica Jasna Đuričić. Slavna glumica prošetala je pre nekoliko večeri crvenim tepihom 30. Sarajevo Fim Festivala u božanstvenoj kreaciji kakva se viđa na najvećim holivudskim događajima.

Nešto slično je nosila i El Faninig na ovogodišnjem Kanskom festivalu.

Jasna je pozirala s ekipom serije "Sablja", čije su prve dve epizode prikazane na Festivalu, a sve je ostavila bez daha u kreaciji bosanskohercegovačkog brenda. Tom prilikom je nosila i personalizovani parfem.

Kako je proizvođač istakao na svom sajtu, ova kolekcija mirisnih haljina donosi jedno novo iskustvo za svaku ženu.

Glumačka diva nosila je veoma otmenu toaletu inspirisanu kaftanom. Može se napraviti od skoro bilo koje tkanine; većina je napravljena od svile, vune ili pamuka i često je vezana pojasom. Primarno nošena u vrućim klimatskim uslovima, labava silueta kaftana je 1950-ih i 1960-ih inspirisala dizajnere i velike modne kuće kao što su "Dior" i "Balensijaga" da interpretiraju trend.

Baš na vreme, za vrele letnje dane, tu je klasik stare škole koji se oživljava, a posebno nam je drago što to rade dizajneri iz regiona.

Kad god se neki modni predmet ponovo pojavi u mejnstrimu koji je istovremeno šik i udoban, ne možemo a da se ne zainteresujemo.

Jasnina kaftan-haljina ima dubok V-izrez, otvorena leđa i pada, tek prateći liniju tela, ali ne ističući siluetu. Najefektniji deo kreacije je svakako upečatljiv ogrtač koji pridržava okovratnik ukrašen ručnim radom i kristalima, a pruža se niz telo predimenzioniranim rukavima sa izrezima i drapiranim detaljima.

UNIQA je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Maja, Nina, Viktor, Vojin... Faca do face na premijeri filma Alekse Balaševića u Sarajevu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota