• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo Bela Hadid može ovako da iznese haljinu za kojom ludi svet: Tako mistično i tako ženstveno

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponosno se uputila na promociju svog novog parfema

  • 0
74. Kanski festival, crveni tepih, ceremonij aotvaranja Foto: Tanjug/AP

Bela Hadid je jedna od najpoznatijih modela koji su i dalje u industriji. Pored takvog uspeha, Bela je do nedavno držala poziciju najlepše žene na svetu u "tesnoj" trci sa Zendejom.

No, iako ju je sa takoreći "trona" smakla Anja tejlor Džoj sa skoro savršenim proporcijama lica, ova manekenka ne prestaje da vrhunski radi svoj posao.

Kako su dizajneri tu da isprate trendove i urade svoje varijacije na iste, modeli su tu da to najbolje predstave. Bela, kao najmlađa sestra Hadid u 27. godini, na samom je vrhu modeling sveta.

Ponovo, to je pokazala i na zabavi svog novog brenda parfema "Orabella", kada je ponosno došla da ispromoviše novi miris i dobro se zabavi. Cela kampanja imala je mističnu notu, a možemo i reći vilinsku. Dakle, sve je bilo u bajkovitom stilu, promovisano sa mnogo cveća i haljinama koje takođe izgledaju kao iz nečije mašte.

Tako kao iz sna, prošetala je pred kamerema fotografa i pokazala se u haljini za kakvom trenutno "ludi" svet. Ovakve haljine od dva sloja, sa tilom, koje prate liniju tela i po sebi imaju tik po koji zanimljiv detalj, bile su mega popularne dvehiljaditih godina, a sada ponovo vladaju.

Uz svoju dugu, tamnu kosu koju je ostavila u krupnim talasima, savršeno se uklapala uža haljina, boje lavande, sa ušivenim bledim cvetovima na ponekom mestu. Til je sam "plesao" kako je ona koračala u sandalama koje takođe prate vilinski stil. Kajišići na njima ukrašeni su listovima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radila je sa Donatelom Versače, a znamo je iz "pohoda" na muža: Ko je Milena Tunguz?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota