• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elegantni Tim Barton stigao ruku pod ruku sa devojkom Monikom Beluči na Venecijanski filmski festival

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je izgledao odlično dok su mahali sa čamca uoči otvaranja Timovog "Bitlđus" filma, čija je projekcija najavljena za sredu

  • 0
Monika Beluči i Tim Barton Monica Bellucci Tim Burton Foto: Profimedia/SplashNews.com/Gigi Iorio

Tim Barton pojavio se veoma elegantan u Veneciji, uoči tradicionalnog filmskog festivala koji počinje sutra u ovom gradu.

Američki reditelj i filmski producent, koji gazi 66. godinu, izgledao je kao rok zvezda u potpuno crnom odelu, košulji i sa šeširom, upotpunivši svoj izgled sa naočarima sa plavim staklima.

Međutim njegov najlepši akcesoar svakako je bila njegova devojka, čuvena lepotica - Monika Beluči.

Italijanska glumica, koja ima 59. godina izgleda šik bez ikakvog napora, obučena u beli blejzer i pantalone koje je nosila preko jednostavne crne bluze. Svoj izgled je upotpunila sa velikim crnim naočarima za sunce i belom kožnom torbom.

Par je, priznajemo, izgledao odlično dok su mahali sa čamca uoči otvaranja Timovog "Bitlđus" filma, čija je projekcija najavljena za sredu.

Barton i Beluči, iako se znaju od pre 16 godina, počeli su da se zabavljaju nakon što su se sreli na Lumijer filmskom festivalu u Lionu u oktobru 2022. Monika je potvrdila njihovu vezu u junu sledeće godine za Elle France.

- To je jedan od onih susreta koji se retko dešavaju u životu... Znam čoveka, volim ga, a sad idem da se nađem sa režiserom, počinje još jedna avantura. Volim Tima. I veoma poštujem Tima Bartona - rekla je tada šaljivo, razdvajajući ličnosti svog momka i čuvenog režisera.

Monika, inače glumi u novom filmu Bitldžus zajedno sa Dženom Ortegom, kao i sa Majklom Kitonom i Vajonom Rajder, koji su bili svojevremeno u originalnoj postavi ovog Bartonovog filma.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Monika Beluči poručila na srpskom: Muškarci su stoka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota