• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavila se u Veneciji i dokazala da sav Holivud ne čezne za večnom mladošću: Neskrivene bore i stajling za 10

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena koja graciozno stari

  • 1
Sigourney WEAVER, sigurni viver Foto: Starpix / AFP / Profimedia

Sve je spremno za 81. Međunarodni filmski festival u Veneciji. Prve zvanice su već juče stigle, grad kanala od 28. avgusta do 7. septembra biće centar filmskog sveta. Među zvezdama koje su pristizale medijsku pažnju su privukle Monika Beluči i Anđelina Džoli, a posebno zapažena bila je i Sigorni Viver.

Glimica je izgledala šik u belim pantalonama širokih nogavica, uz koje je ukombinovala duži teget sako i slamnati šešir, te svemu dala nautičku notu, a njeno raspoloženje i način na koji je pozdravljala prisutne ukazivali su da je spremna za filmske dane u Veneciji. Sigurni će tokom festivala dobiti i prestižnu nagradu Zlatni lav za životno delo.

Ono što je primetno na jednoj od fotografija, baš na onoj na kojoj se 74-godišnja glumica smeje, jeste prirodan izgled njenog lica, bore koje pokazuju emociju, neusiljenost da se sakriju godine, tokom kojih je glumica postigla svetsku slavu.

I baš kad pomislimo da su botoks i estetske intervencije imperativ za sve u Holivudu, Sigorni Viver dođe i Veneciju i sve to ospori. Ona je inače uvek isticana kao jedna od poznatih ličnosti koje neguju prirodan izgled.

Sigourney WEAVER, sigurni viver Foto: Starpix / AFP / Profimedia

Uz njenu izuzetnu stilizovanost u Veneciji bila je primetna i vitkost, po kojoj je glumica poznata, a koju, između ostalog, verovatno duguje i veganskoj ishrani.

- Važno je graciozno stariti. Ovde sam da ostanem. Vodim računa o sebi i nemam neke velike tajne lepote, ali imam disciplinu da ostanem u formi i da imam dobro zdravlje dok ne budem veoma stara - rekla je za "Times Live, kako prenosi "Totalbeauty.com".

Sigorni Viver, koju nazivaju kraljicom naučne fantastike, tri puta je bila nominovana za Oskara. Najpoznatija je po ulozi Elen Ripli u filmskom serijalu Osmi putnik, jedna je od rodonačelnica akcionih heroina kao glavnih filmskih likova.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pilates

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Cica

    28. avgust 2024. | 15:24

    Bravo, svakako je normalnije da izgleda ovako u tim godinama. Meni je baš lepa i sve je na njoj kako bi i trebalo da bude! Čestitke!

    Podelite komentar