• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveni tepih u Veneciji u znaku glamuroznih haljina: Kejt Blančet jos jednom pokazala da je boginja mode

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su najlepše haljine sa crvenog tepiha filmskog festivala u Veneciji

  • 0
Venecija filmski festival 81 Venice Film Festival Foto: Tanjug/AP

Večeras je počeo 81. filmski Festival u Veneciji. Mnoge poznate dame iz sveta filma pokazale su svoje raskošne toalete, a među prvima koja je pristigla bila je glumica Kejt Blančet koja je prošeta na crvenom tepihu italijanskog ostrva Lido di Venecija.

Holivudska zvezda izgledala je neverovatno u metalik Armani Prive haljini kada se pojavila na dugo očekivanoj svetskoj premijeri "Bitlđusa" Tima Bartona - gde se pridružila glumcima uključujući Dženu Ortegu, Vajonu Rajder, Moniku Beluči i Ketrin O'Hara.

Blančet je nosila suptilno zlatnu haljinu sa diskretnim ali luksuznim sjajem. Haljina je bez rukava, ali fantastično odražava dramatičnu siluetu peščanog sata koja je odaval duh starog holivudskog glamura. Ukrađena horizontalnim redovima blistavih belih kristala, Kejt je još jednom pokazala zašto je ona boginja mode.

Uz ogrlicu od belih bisera i dijamanata tik ispod ramena i preko dekoltea - glumica je izgledala sofisticirano, iako je ovo pomalo neobičan izbor stila sa potencijalom da pokrene potpuno novi trend u svetu nakita. Srebrne cipele upotpunile su sjaj haljine, a električnom izgledu doprinele su i male srebrne minđuše u obliku zvezde.

Svoju prepoznatljivu plavu kosu sredila je u talasasti bob, a glamur je zadržala na minimalnoj, ružičastoj šminki.

Sve u svemu, nije ni čudo što je postala glavna tema na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala, mada ni druge dive nisu zaostajale, što možete da vidite u galeriji ispod.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bojana Nikitović o Kejt Blančet: Stvarala je strašno dobru atmosferu oko sebe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota