• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena sa najlepšim telom se prošetala sa šlicem do pupka i svi su zanemeli: Vatrena Brazilka osvaja Veneciju

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zgodna Brazilka ne propušta Festival

  • 0
Izabel Goulart Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka Izabel Gular koja važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, pojavila se sinoć na crvenom tepihu na Filmskom festivalu u Veneciji, događaju koji već godinama ne propušta i to na na dugo očekivanoj svetskoj premijeri "Bitlđusa" Tima Bartona.

Žena sa najlepšim telom, kako je često zovu, napravila je pometnju kad je zakoračila na crveni tepih u provokativnoj haljini dubokog šlica. No, kod Izabel je sve bilo na svom mestu, iako je šlic dopirao do pupka, tkanina ispod prvobitnog sloja haljine je sve sakrila.

Čitava toaleta je prozirna, sa izrezom na kuku, a crna osnova se nastavlja u zagasito sivi deo koji pokriva bokove, zajedno sa zgusnutim štrasom. Kako je ovo haljina bez bretela ili rukava, jasno su se videle Izabeline izvajane ruke i svaki mišić na njima.

Oko vrata je nosila upečatljivu srebrnu ogrlicu, na ušima dijamantske minđuše, a kosu je uvila u lagane talase i "nude" šminkom naglasila prirodnu lepotu. Kompletan stajlin je upotpunila crnim sandalama.

A pri dolasku u Veneciju, pre samog otvaranja nosila je veoma udoban outfit, u klasičnoj kombinaciji crno-bele. Brazilska manekenka nosila je crni blejzer sa crnim širokim pantalonama sa elastičnim strukom i belim krop-topom, pa smo mogli da vidimo njene trbušnjake.

Lepa 39-godišnjakinja se proslavila kao manekenka "Viktorija Sikreta", a važi za damu sa "ubitačnom" figurom - svaki mišić na njenom telu je doslovce izvajan. Izabel je i sama priznala da trenira kao profesionalni sportista, a ne kao model.

Ona redovno radi vežbe snage sa tegovima, trči, preskače vijaču, planinari, praktikuje jogu i pilates, te kardio treninge. Uz to ova brineta vodi računa i o tome šta jede - pije puno vode, svako jutro pije zeleni sok za detoksikaciju, a na njenom meniju su povrće, voće, proteini i žitarice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Ovo mi nije zanimanje": Maja o ulozi u filmu i saradnji sa Balaševićem

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota