• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da biste izgledali kao Anđelina Džoli u Veneciji, da li je dovoljna samo haljina od gotovo 3500 evra?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holivudska zvezda je u Veneciji zbog premijere filma "Marija", priče o Mariji Kalas

  • 0
Angelina Jolie Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Filmski festivali uvek su centar okupljanja svetskih zvezda, a svečane premijere filmova prilika da se glimci pokažu u najelegantnijim izdanjima. Tu ono čuveno "lepa je kao glumica" doživljava svoje otelotvorenje i moda i kinematografija postaju neodvojiv i neodoljiv spoj.

Jasno je da na izgledu zvezda radi tim profesionalaca koji čini sve da bi oni izgledali na crvenom repihu onako kako ih svi mi vidimo, a šta je ono što donose sami glumci? Čini se da je današnja pojava Anđeline Džoli u Veneciji odgovor na ovo pitanje.

Holivudska zvezda je u Veneciji zbog premijere filma "Marija", priče o Mariji Kalas. Život najpoznatije operske pevačice 20. veka prikazao je reditelj Pablo Larain, a upravo Džoli ima čast da igra glavnu ulogu. Za premijeru ovog filma glimuca se pojavila u gracioznoj haljini u stilu grčke boginje, a utisak koji je proizvela je više nego filmski.

Angelina Jolie Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Maksi haljina, tačnije kaftan od satena i žerseja sa pojasom, boje tamnog zlata, potpis je modne kuće "Tom Ford" i košta 3.490 evra, na jednom od sajtova onlaj kupovine. Na Anđelini Džoli je izgledao kao da je baš za nju krojen, pad tkanine i gracioznost koju je toaleta donela definitivno su idelana spoj sa ličnošću i pojavom glumice. Njeni pokreti, suptilnost prilikom ulaska u čamac govorili su da je haljina na pravoj osobi.

Kreacija koja traži damu i svojom bojom pristajala je uz Anđelininu nijansu kose, kakvu ima već neko vreme, izašavši iz društva brineta. Ne slučajno, naravno, glumica sve češće nosi ovakvu boju odeće, te je u sličnom izdanju blistala i na brodvejskoj premijeri mjuzikla "Outsiders'".

Anđelinu u scenama iz filma "Marija" možete pogledati u galeriji u nastavku. 

(Ons.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ne, oni nisu u dobrim odnosima : Anđelina hoće da odvede decu, Bred joj ne dozvoljava

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota